VIDEO O masina a luat foc langa Judecatoria Resita, la semafor

O mașină a luat foc parca din senin, chiar în mijlocul municipiului Reșița. Incidentul s-a petrecut astăzi, la orele prânzului, dar din fericire pompierii au ajuns la timp și au reușit să stingă flăcările până ce nu au cuprins tot autoturismul.
Iată ce se poate întâmpla atunci când proprietarii de mașini ignoră defecțiunile și amână vizita la service-ul auto. Un bărbat din județul Timiș, ce se afla astăzi în municipiul Reșița, s-a trezit cu motorul mașinii în flăcări, chiar în timp ce se afla la volan, așteptând la semafor. Nu a durat prea mult iar flăcările s-au extins la caroserie, spre disperarea privitorilor care nu aveau curajul să intervină, de frica unei explozii.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12, pe Strada Bega, cea care trece pe lângă Parchet. Deși conducătorul auto spune că nu știa ca mașina sa să aibă vreo defecțiune tehnică, din primele cercetări a reieșit că cea mai probabilă cauză a incendiului ar fi scurgerea de benzină și temperatura externă foarte mare care a dus la supraîncălzirea motorului.
foc4
Pompierii au intervenit prompt la locul accidentului și astfel au reușit să stingă rapid flăcările. Cercetările se află în desfășurare, pentru a stabili cu exactitate cu s-au întâmplat lucrurile.
foc5
Din păcate autoturismul a fost afectat în proporție de mai bine de 50 la sută, iar proprietarul nu avea asigurare facultativă.

Comentarii

comentarii