VIDEO – O noua investitie in turismul cărășan- hotel de un milion de euro la Văliug

Investiţiile în turism continuă la noi în judeţ. Din acest punct de vedere, Văliugul pare a fi cea mai înfloritoare staţiune din Caraş-Severin. Hidroconstrucţia va realiza aici un coplex turistic ce va cuprinde un hotel de 3 etaje, sală de mese şi un club de gimnastică.

Astăzi a avut loc, în prezenţa autorităţilor judeţene, inceperea lucrărilor la hotelul care va avea 26 de camere şi toate condiţiile moderne pentru a-şi mulţumi turiştii care-i vor trece pragul. Hotelul va fi finalizat în luna septembrie a anului viitor şi va avea două grade de confort. Investiţia  pe care o are în vedre Societatea Hidroconstrucţia este de aproximativ 1,1 milioane de euro.

Pentru staţiunea Văliug, investiţia reprezintă un plus pentru turismul din zonă, dar şi o şansă pentru cei care nu au un loc de muncă

Văliugul reprezeintă destinaţia preferată de turiştii din zona de Vest a ţării, dar şi de turişti străini, atât vara, când sunt atraşi de lacul din zonă, cât şi în sezonul rece, când  staţiunea renumită pentru cea mai lungă pârtie de schi din ţară, este vizitată de iubitorii sporturilor de iarnă.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO – O noua investitie in turismul cărășan- hotel de un milion de euro la Văliug

  • 15 august 2012 la 12:54
    Permalink

    Porcii si hotii cei mai mari din Resita….

Comentariile sunt închise.