VIDEO Oficialități locale au servit la polonic de Zilele Reșiței pentru o cauză nobilă

A devenit o tradiție pentru Clubul Lions Reșița Montană să participe la acțiuni voluntare prin care să aducă o rază de speranță copiilor nevoiași. Și de Zilele Reșiței membrii Clubului Lions au inițiat o astfel de acțiune fiind prezenți sâmbătă și duminică în Parcul Tricolorului din Reşiţa cu un stand la care au servit gulaş vânătoresc şi diferite produse alimentare. Încasările obținute vor fi donate copiilor aflaţi în grija Fundaţiei Humanitas Pro Deo.

”Tot proiectul acesta este pregătit de voluntarii Clubului Lions Reșița Montană. Gătim, pregătim, aranjăm și oferim din suflet către toți cetățenii Reșiței acest gulaș minunat”, a precizat Ovidiu Almăjan, președintele clubului.
Membrilor Lions li s-au alăturat oficialități locale și județene. Sâmbătă i-a servit pe reșițeni cu deliciosul gulaș chiar prefectul județului, Florența Maria Albu, participând pentru a doua oară la acțiunile celor de la Lions.

”Într-adevăr pentru a doua oară la acțiune și cu aceleași gânduri de ajutorare a celor care au nevoi, cu gânduri de compasiune pentru cei care trebuie ajutați și cred că societatea, cei care pot, trebuie să se alinieze în realizarea acestui obiectiv, în special în ajutorarea copiilor. Cred că fiecare dintre noi suntem datori să depunem un mic efort, fiecare cu ce poate, cu voluntariat dacă alte posibilități nu avem, așa cum și în Occident se fac foarte frecvent”, a spus prefectul Florența Maria Albu.

Duminică au putut fi zăriți cu polonicul în mână la cazanul cu gulaş servind reșițenii sub deviza: „Serveşte cu suflet, dăruieşte din inimă!”, viceprimarul Reșiței Adrian Dacica, prorectorul Universității Eftimie Murgu din Reșița, Cristian Chioncel, precum și rectorul universității, Andrade Bichescu, dar și consilierii locali Hadrian Popescu, Florin Ionescu, Silvia Chivari și Mădălina Chiosa.

Alex Horvath

Comentarii

comentarii