VIDEO Omul sfinteste locul – Un nou punct de atractie pe harta judetului – Lacul Mare din Oravita

Pe adresa redacției am primit un mesaj de la primarul orașului Oravița, Costel Ursu. Dumitru Ursu – după buletin, dar ,,Nea Costel” pentru pici și piticoți și ,,Costel” pentru restul orăvițenilor. Este știut că ,,Nea Costel” se gândește mereu la cei mici – doar are și el doi feciori frumoși și de aceea, nu pierde nici o ocazie de a le face o nouă bucurie copiilor.
Vezi aici: https://www.infocs.ro/1-iunie-mai-activ-ca-niciodata-la-oravita/
Sunt cunoscute meciurile de fotbal, crosurile cu bicicletele în jurul orașului, excursiile pe toate coclaurile, parcurile și locurile de joacă. Și nu doar cele din Oravița, ci și cele din satele aparținătoare: Brădişor, Agadici, Broșteni.

FOTOGALERIE Sute de tineri au alergat alături de primar pe străzile din Oraviţa


Să nu uităm de sutele de bilete oferite gratuit copiilor de Nea Costel – bilete de intrare la circ, la mașinuțe, tiribombe sau cine mai știe ce instalații din parcurile de distracție ce sosesc în oraș. Un punct distinct în contractul de închiriere încheiat cu Primăria era tocmai acesta: fiecare copil din oraș beneficiază în parâma zi de o tură gratis. Și asta nu doar acum că este ,,campanie electorală” . Așa a făcut de-a lungul celor patru ani de când este la Prămăria Oravița.

https://www.infocs.ro/video-fotogalerie-surprize-surprize-pentru-copiii-nevoiasi-din-oravita/
Și acum să trecem la scrisoare primită azi. Iată ce spune Costel Ursu, primarul din Oravița:

,,Am deosebita plăcere de a vă anunța că unul dintre cele mai importante puncte turistice din Oravița, Lacul Mare, devine, începând de astăzi, bază de agrement pentru toți locuitorii orașului nostru și ai satelor aparținătoare, precum și pentru turiști.
Cunoscând dorința cetățenilor de a petrece timpul liber într-un loc drag orăvițenilor, după 50 de ani de când Lacul Mare n-a mai fost folosit pentru agrement, vă oferim posibilitatea de a vă recreea zilnic, fie la pescuit între orele 05.00 și 10.00, fie printr-o plimbare pe lac cu bărci și hidrobiciclete între orele 10.00 și 22.00.

Intenționăm să transformăm acest loc unic din peisajul natural orăvițean într-o bază de agrement modernă, amenajată pentru locuitorii din zonă, dar care să atragă și turiști din țară și străinătate.

Amenajam si un loc special pentru vizitatorii dornici de a pregăti un grătar cu familia sau prietenii, bucurându-se de iarbă verde, aer curat și imaginea unui lac de poveste.

Invităm, de asemenea, și comercianții care doresc să-și amenajeze terase, să participe la transformarea acestui loc într-o atracție turistică deosebită.


Vă așteptăm cu drag!”

Comentarii

comentarii