VIDEO PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CĂMĂTĂRIE ŞI CONTRABANDĂ

descinderiPoliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin efectuează nouă percheziţii la persoane bănuite de cămătărie şi contrabandă.
În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin efectuează cinci percheziţii domiciliare şi patru percheziţii de autovehicule, în municipiile Reşiţa şi Drobeta-Turnu-Severin, la trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi contrabandă.
Tot în această dimineaţă, poliţiştii au organizat o acţiune în municipiul Bucureşti în urma căreia, l-au prins, în flagrant delict, pe unul dintre bărbaţi, care deţinea asupra sa 240 de grame de metal, ce părea a fi aur şi bijuterii din acelaşi tip de metal.

În timpul percheziţiilor, poliţiştii încearcă să identifice metale preţioase, bijuterii din aur, înscrisuri precum şi alte bunuri, provenite din activităţile ilegale de cămătărie şi contrabandă.
La sediul I.P.J. Caraş-Severin urmează a fi conduşi trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor şi peste 50 de martori, în vederea audierii şi luării măsurilor legale.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

PR IJP Ancuța Cărbunaru

Comentarii

comentarii