VIDEO Percheziții și descinderi la traficanții de droguri din Caraș Severin

Peste 20 de descinderi și percheziții numai în Reșița. Aproape 30 de persoane duse cu mascații la audieri. Saci cu hârtii, substanțe suspecte, etnobotanice, canabis, telefoane și cartele telefonice, precum și sume de bai, confiscate de polițiști pentru cercetare. Toate acestea au fost generate de acțiunea procurorilor și polițiștiilor DIICOT sprijiniți de trupele ,,de mascați” și jandari în Reșița ți în județ, cu precădere Caransebeșul. Cele mai multe descinderi au avut loc în Dealul Crucii, Cuptoare, dar și în Calea Caransebeșului.

[youtube id=” YhPez044g_8?”]

Să nu uităm că anul trecut, două familii din Reșița și-au îngropat copiii în floarea vârstei, copiii care au fost momiți și atrași tocmai de asemenea persoane în plasa drogurilor.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti şi ai Biroului Teritorial Caraş Severin au efectuat la data de 11.03.2015 un număr de 34 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Reşiţa şi Ploieşti în cadrul unei acţiuni comune vizând combaterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc.

Procurorii DIICOT din cadrul Biroului Teritorial Caraş Severin au documentat activitatea infracţionala a unui grup infracţional care a acţionat în mod coordonat pe raza municipiului Resiţa şi faţă de care există suspiciunea rezonabilă că au procurat importante cantităţi de droguri de risc și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive care erau introduse în mod ilegal în România, prin intermediul unor colete expediate din Spania, şi ulterior comercializate persoanelor care consumă astfel de substanţe.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate diferite cantităţi de cannabis, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, rezină, grindere, cântare, ambalaje şi telefoane mobile.

La sediile DIICOT, Biroul Teritorial Caraş Severin şi Serviciul Teritorial Ploieşti au fost aduse în vederea audierii un număr de 46 de persoane.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu Brigada de Combatere a Crimei Organizate Ploieşti, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timişoara.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul IPJ Caraş-Severin, IJJ Caraş-Severin, SIPI Caraş-Severin, Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara şi Grupării Mobile Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Percheziții și descinderi la traficanții de droguri din Caraș Severin

  • 15 martie 2015 la 9:26
    Permalink

    Lasă Că țigani ăstia nus oameni nu le mai ajungeai la nas ca ei sunt mari dealeri distrug viețile oamenilor așa sunt țigani din muncitoresc apropo dicoot Ați uitat câteva Persoane din clanul din muncitoresc pe frați ferariu. 

Comentariile sunt închise.