VIDEO Petrecere și distracție la Zilele Oraviței 2015

Sărbătoare mare, la acest început de săptămână, la Oraviţa. În aceste zile, oraşul nu este doar capitala Văii Carasului, ci şi cea a distracţiei. Încă de duminică, aici au loc o serie de evenimente organizate pentru a marca sărbătoarea Sfântului Prooroc Ilie, patronul spiritual al oraşului. Ieri, pe scenă amenajată pe platoul din faţa gării au urcat o serie de interpreţi de folclor, pentru că astăzi, seară să fie dedicată exclusiv muzicii uşoare.

Zilele Oravitei ziua 2 (13)
Oravitenii, dar şi musafirii lor din împrejurimi, au petrecut aseară, de Zilele Oraşului, pe acorduri de muzică populară. Pe scenă au urcat interpreţi renumiţi din Banat, printre care Petrică Moise şi Zorica Savu, dar şi ansamblul de dansatori Hora Carasului din Oraviţa şi fanfara din Coştei, Şerbia. Ca la orice petrecere românească, nu au lipsit nici berea sau tradiţionalii mititei, iar pentru cei dorinici de puţină adrenalină a fost amenajat un parc de distracţii.
Zilele Oravitei ziua 2 (9)
În această seară, pe platoul din faţa gării se anunţa un show de zile mari. Pe scenă vor urca, Wat’s Up, Andrea Bălan, BUG Mafia şi, la final, Loredana. Sărbătoarea oraşului Oraviţa se va încheia, la miezul nopţii, cu un foc de artificii.

Imagini din prima zi

Comments

comments

Powered by Facebook Comments