VIDEO Pisoi salvat de la o moarte sigură de un pompier carasan

O echipă de pompieri a fost chemată de urgență la o casă din Ciclova Montana. Nu ca să stingă focul, nici să salveze bunurile din calea apelor, ci, ca să salveze un suflet nevinovat de animal. Mai exact, un pisoi a făcut ce a făcut și a reușit să între într-o fântână.

Animăluțul s-a oprit undeva sub ghizdul fântânii gen puț american și de acolo nu a mai putut ieșii. Gazdele au încercat să-l salveze, dar și-au pus ele viața în pericol. Așa că, oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor. La fața locului a sosit un echipaj de pompieri militari de la Caransebeș iar băieții au trecut la treabă.

Realizând că altă modalitate de a scoate pisoiul din fântână nu există, unul dintre pompieri s-a oferit să salveze el animalul. Colegii l-au asigurat cu centură și echipament de siguranță după care tânărul a fost coborât de colegi cu frânghia în puțul îngust. El a prins pisoiul și l-a scos din fântână salvându-i astfel viața.

Comentarii

comentarii

4 thoughts on “VIDEO Pisoi salvat de la o moarte sigură de un pompier carasan

  1. ?????? Ce vezi d-ta gresit aici? Chiar esti asa cum spun altii? Sau chiar nu stii cand se folosesac mai multi de ,,i,,? Sau chiar te oftici?
    editor

  2. bietul animalut. felicitari pompierilor pentru ca le pasa cu adevarat. Apropo, unii chiar nu au cum se baga in seama decat comentand aiurea? Subscriu d-lui Alin: ,,ba b…,, ok?

  3. F faina interventia pompierilor. Iata ca se intampla si intervenii faine. Legat de comentul aluia de la ,,jurnal,, – unde vezi tu ma plus de i? Neica, ori ai fumat sau baut prea mult, ori esti idiot, ok? Am spus ,,neica,, sa nu spun ,, ba boule,, ok? adica – am vrut sa fiu elegant, da? alin manescu

  4.     Bravo pompierlor care au facut o treaba ca ceasul. Nu acelasi lucru il putem spune despre autorul articolului care nu a depășit inca stadiul de fanul manelelor si care are impresia ca orice cuvânt terminat in i trebuie scris cu mulți, cat mai multi i. Doamne fereste-ne. Azi analfabet, maine mare moralist jurnalist. 

Comments are closed.