VIDEO Pisoi salvat de la o moarte sigură de un pompier carasan

O echipă de pompieri a fost chemată de urgență la o casă din Ciclova Montana. Nu ca să stingă focul, nici să salveze bunurile din calea apelor, ci, ca să salveze un suflet nevinovat de animal. Mai exact, un pisoi a făcut ce a făcut și a reușit să între într-o fântână.

Animăluțul s-a oprit undeva sub ghizdul fântânii gen puț american și de acolo nu a mai putut ieșii. Gazdele au încercat să-l salveze, dar și-au pus ele viața în pericol. Așa că, oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor. La fața locului a sosit un echipaj de pompieri militari de la Caransebeș iar băieții au trecut la treabă.

Realizând că altă modalitate de a scoate pisoiul din fântână nu există, unul dintre pompieri s-a oferit să salveze el animalul. Colegii l-au asigurat cu centură și echipament de siguranță după care tânărul a fost coborât de colegi cu frânghia în puțul îngust. El a prins pisoiul și l-a scos din fântână salvându-i astfel viața.

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „VIDEO Pisoi salvat de la o moarte sigură de un pompier carasan

 • 27 august 2017 la 22:35
  Permalink

  ?????? Ce vezi d-ta gresit aici? Chiar esti asa cum spun altii? Sau chiar nu stii cand se folosesac mai multi de ,,i,,? Sau chiar te oftici?
  editor

 • 27 august 2017 la 22:33
  Permalink

  bietul animalut. felicitari pompierilor pentru ca le pasa cu adevarat. Apropo, unii chiar nu au cum se baga in seama decat comentand aiurea? Subscriu d-lui Alin: ,,ba b…,, ok?

 • 27 august 2017 la 22:29
  Permalink

  F faina interventia pompierilor. Iata ca se intampla si intervenii faine. Legat de comentul aluia de la ,,jurnal,, – unde vezi tu ma plus de i? Neica, ori ai fumat sau baut prea mult, ori esti idiot, ok? Am spus ,,neica,, sa nu spun ,, ba boule,, ok? adica – am vrut sa fiu elegant, da? alin manescu

 • 27 august 2017 la 17:40
  Permalink

      Bravo pompierlor care au facut o treaba ca ceasul. Nu acelasi lucru il putem spune despre autorul articolului care nu a depășit inca stadiul de fanul manelelor si care are impresia ca orice cuvânt terminat in i trebuie scris cu mulți, cat mai multi i. Doamne fereste-ne. Azi analfabet, maine mare moralist jurnalist. 

Comentariile sunt închise.