VIDEO Primarul Ioan Popa a deschis pe nemteste noul an scolar la Bastilia

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Colegiul Național Diaconovici-Tietz.
Edilul a dorit să fie alături de elevii și de cadrele didactice din cadrul acestei unități de învățământ, luând în considerare faptul că începând din acest an școlar, Liceul Teoretic Diaconovici-Tietz a devenit Colegiu Național, înscriindu-se astfel în peisajul colegiilor naționale din municipiu.

Pe lângă felicitările și urările de bine transmise tuturor, în limba germană (Colegiul Național Diaconovici-Tietz fiind singura unitate de învățământ bilingvă din oraș, cu predare în română și germană), Primarul municipiului a amintit în discursul său și despre învățământul profesional de tip dual, care îmbină învățarea teoretică în cadrul unei unități de învățământ cu învățarea aplicată în cadrul unei companii, sistem de învățământ care se dorește a fi implementat și în municipiul Reșița.

Pe această cale, Primarul Ioan Popa transmite tuturor elevilor și cadrelor didactice mult succes în anul școlar care tocmai a început, curaj, ambiție și perseverență în îndeplinirea obiectivelor propuse.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 comentarii la „VIDEO Primarul Ioan Popa a deschis pe nemteste noul an scolar la Bastilia

  • 13 septembrie 2016 la 14:03
    Permalink

    adica degeaba vorbim nemteste daca sonorizam romaneste.

  • 13 septembrie 2016 la 14:02
    Permalink

    Ca in fiecare an, sonorizarea a fost cu probleme. Nu s-a auzit nimic, decat in jurul vorbitorului.

Comentariile sunt închise.