VIDEO Reșițenii au stat la coadă la plata taxelor și impozitelor

coada la impoziteReşiţenii s-au înghesuit din prima zi lucrătoare a lui 2014 la ghişeele ,,Direcţiei impozite şi taxe” pentru a-şi plăti dările către bugetul local. De astăzi reșițenii pot trece pe la casieriile Direcției Impozite și taxe din cadrul PrimărieiMunicipiului Reșița pentru a-și plăti taxele aferente anului 2014, asta deoarece angajații acestei direcții și-au realuat activitatea
Oamenii spun că nu vor să rămână datori şi au ales să-şi plătească din timp impozitele mai ales pentru că în acest fel au şi o reducere acordată de forul decizional printr-un proiect de hotărâre votat la sfârşitul anului trecut.
Cei mai conştincioşi dintre contribuabilii reşiţeni au fost vârstnicii, care plata taxelor şi impozitelor este prioritatea lor la fiecare început de an. Fie că au avut amenzi sau taxe de plătit, reşiţenii aflaţi la coadă au aşteptat răbdători până le-a venit rândul. Pentru a face faţă, conducerea Direcţiei impozite şi taxe a deschis toate ghişeele aflate la cele două sedii, cel din Centrul municipiului şi cel din Zona Govândari.Persoanele care achită integral impozitul aferent anului 2014, până în 31 martie, vor beneficia de o bonificaţie de 10%.
Impozitele şi taxele se pot plăti şi online.
Casieriile Direţiei de taxe şi impozite vor fi deschise de luni până vineri, între orele 08:00-15:30, cu unele excepţii, casieriile din corpul II al Primăriei situat în Piaţa 1 Decembrie 1918 numărul 9, respectiv corpul IV de pe Bulevardul Republicii numărul 18. Miercuri, în corpul II al Primăriei, programul casieriilor este prelungit până la ora 17.30 iar joi vor fi deschise casieriile, aflate în corpul IV de pe Bulevardul Republicii numărul 18, până la ora 17.30. Vineri, reşiţenii pot plăti contribuţiile la stat între orele 08-13.30 la casieriile din cele două corpuri ale Primăriei.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments