Turism

VIDEO Spectacol In Memoriam Nicolae Florei la Bocsa

Toamna se culeg roadele, toamna se numără bobocii, iar la noi la Bocşa, toamna aduce şi bucurie sufletească. Tot într-o’’toamnă’’ a venit pe lume, dar a si plecat din această lume, unul dintre cei mai mari cântăreţi de operă ai României, pe numele lui Nicolae FLOREI.

Pentru că anul acesta se implinesc 15 ani de la dispariţia marelui artist liric, Primăria oraşului Bocşa, Consiliul Local Bocşa şi Casa Orăşenească de Cultură cinstesc memoria artistului bocşean printr-un spectacol special’’IN MEMORIAM NICOLAE FLOREI’’.
afis eugen
Cei care vor urca pe scena bocşeană sunt artiştii Operei Române din Timişoara, aducând astfel ariile de operă, liedurile şi romanţele pentru publicul bocşean şi nu numai, acasă, aici la Bocşa.

Îşi dau concursul orchestra ART KAMMEROCHESTER alături de soprana Lăcrămioara Cristescu, mezzosoprana Gabriela Varvari, tenorul Cristian Bălăşescu, baritonul Dan Patacă şi basul Marius Maniov ( un alt bocşean care duce tradiţia soliştilor de muzică de operă mai departe!). Moderatorul evenimentului este domnul Cristian Rudic de la Opera Română din Timişoara.

Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a Casei Orăşeneşti de Cultură, vineri 13.11.2015, începând cu orele 18,00!

INTRAREA ESTE GRATUITĂ ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

Vă aşteptăm cu mult drag să cinstim memoria marelui artist bocşean, dar şi să ne bucurăm de muzica pe care cu multă pasiune o interpreta în timpul vieţii lui, muzică adusă de artişti ai Operei Române din Timişoara.
https://youtu.be/xoulb3wjgVo

Ioan LIUŢ – Şef Serviciu Casa Orăşenească de Cultură

Comentarii

comentarii