VIDEO Tânăr salvat din ștreang de poliţiştii de frontieră

latPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oraviţa au intervenit pentru a împiedica un tânăr să-şi ia viaţa prin spânzurare.
Aseară, în jurul orei 22:30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul SPF Oraviţa – ITPF Timişoara, aflat în misiune în localitatea Ciortea, judeţul Caraş-Severin, a fost solicitat de un cetăţean român să intervină de urgenţă pentru a-l împiedica pe fiul său să-şi ia viaţa.

Echipajul poliţiei de frontieră s-a deplasat imediat la locuinţa indicată, unde au găsit un tânăr, în vârstă de 21 ani, care se legase deja cu o sfoară de grindă, intenţionând să-şi ia viaţa prin spanzurare.
Cei doi poliţişti de frontieră au intervenit, au coborât trupul tânărului şi i-au acordat primele îngrijiri medicale, reuşind astfel să-i salveze viaţa.
A fost apelat serviciul de urgenţă 112, precum şi şeful postului de poliţie, iar persoana în cauză a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital, in vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Purtător de cuvânt,
Agent de poliţie Echert Ermina

Comentarii

comentarii