VIDEO Targul Mare de Primavara de la Racașdia

Târgul Mare de Primăvară de la Răcășdia a adunat, anul acesta, un număr record de participanţi. Peste 5.000 de vizitatori au trecut pragul Târgului Mare de Primăvară pentru a vedea oferta producătorilor agricoli şi a comercianţilor de utilaje şi accesorii agricole.
Ajuns, anul acesta la cea de-a 33-a ediţie, Târgul Mare de Primăvară de la Răcășdia i-a adus, în acelaşi loc, pe agricultorii interesaţi să afle ultimele noutăţi din domeniu sau să facă aprovizionarea pentru campania de primăvară. În acest an, manifestarea s-a bucurat şi de prezenţa unor specialişti de la facultatea de Agricultură din Timişoara şi nu a lipsit nici fostul ministru Valeriu Tabăra, un obişnuit al târgului de la Răcăşdia. Ediţia din acest an s-a bucurat de un număr foarte mare de participanţi.

La finalul târgului, crescătorii de animale din Valea Carasului au fost premiaţi de către Asociaţia Crescătorilor de Taurine din Răcăşdia. Astfel, cele mai frumoase exemplare au fost premiate în bani, în valoare totală de 3.500 lei. Organizatorii manifestării au fost Primăria Răcăşdia, Asociaţia Crescătorilor de Taurine din localitate şi Camera Agricolă Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii