VIDEO Tragedie in ajun de Craciun – Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa aseară pe DN58 la Iaz

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa aseară pe DN58 la ieşirea din satul Iaz spre Oţelu Roşu. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23, pe drumul naţional care leagă Caransebesul de Oţelu Roşu într-o curbă semnalizată corespunzător. Curba este una largă, dar locul se pare că este blestemat. Doar în ultimii 5 ani, în locul respectiv şi-au pierdut viaţa aproape 10 oameni. Culmea este că aproape în toate accidentele au murit tot câte doi oameni. Una dintre masini a lovit o cruce de la un accident ce a avut loc acolo in urma cu un an.

Pe asfalt au fost montate marcaje rezonatoare, semnele de circulaţie sunt plantate pe marginea drumului, dar cu toate acestea, accidentele nu se opresc. Un autoturism Renault cu numere de Hunedoara ce mergea spre Oţelu Roşu a fost izbit un Sandero cu numere de Caras Severin ce venea din sens opus. Impactul a fost aşa de violent încât amândouă maşinile au ajuns pe marginea drumului cu sensul spre Oţelu Roşu.

În urma impactului care efectiv a distrus Dacia Sandero în care se aflau doi tineri – se pare că seminarişti la Caransebeş. Şoferul din Renaul este grav rănit, dar este în afara oricărui pericol la Spitalul din Caransebeş.

Comentarii

comentarii