DiversePolitică

VIDEO Traian Basescu la Resita: „Oameni buni, încercați și cu un partid nou!”

„Oameni buni, încercați și cu un partid nou!” este îndemnul lui Băsescu către electoratul din Caraș-Severin și din țară. Presedintele PMP; a spus ca a venit sa-si recuperze basistii din Caras Severin.
Pentru a treia oară la Reșița, Traian Băsescu a venit să-și susțină candidații filialei județene a Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile locale și județene din 5 iunie. Scopul principal, declarat de Băsescu, al vizitei este acela de a împărtășii din experiența politică pe care o are și celor din PMP Caraș-Severin, despre care spunea că în proporție de 85% nu au mai făcut niciodată politică.

”Eu sunt aici …în al doilea rând pentru că în județ este un procentaj mare de băsiști pe care vreau să-l recuperez pentru Partidul Mișcarea Populară”, a mai spus Traian Băsescu.
Pornind de la premisa instalată la nivel național privind voința fiecărui cetățean de a schimba clasa politică, cu toate că încă sunt la conducere tot vechile partide politice, deși au apărut partide noi și după sondaje tot vechile partide vor câștiga, președintele PMP a subliniat că el, ca și politician care a obținut tot de la electorat, ”tot ceea ce a considerat că trebuie să obțină”, se întrabă dacă ”este sincer electoratul atunci cănd spune, da, vrem oameni politici noi,atâta timp cât înaintea acestor alegeri se prefigurează, cel puțin după sondaje, un succes al vechilor partide, iar prezența mea aici, printre altele este să fac un apel la electorat să privească și la oamenii noi din politică”, a mai adăugat Traian Băsescu.
S5030106
Deși își dorește recuperarea ”bășiștilor” consideră că aceștia nu sunt suficienți pentru câștigarea alegerilor din iunie, îndreptându-se astfel către cei nemulțumiți de vechile partide și cerându-le să încerce și ceva nou, adică PMP. Noutatea pe care o aduce politica partidului este o abordare politică în interesul comunității și nu politică în interes de partid, noutate pe care Traian Băsescu a susținut că și-o asumă în interiorul partidului. ”Ne-am asumat pentru aceste alegeri să punem la dispoziția comunității candidați care să nu aibe atârnate de picioare niciun fel de suspiciuni și care să-și îndeplinească funcțiile, după ce vor fi aleși, în favoarea comunității”, oameni ”curați” care vin să ofere comunității și care au suficientă experiență de viață pentru a putea înțelege prioritățile comunității, a mai spus Băsescu.
S5030111
Prioritatea partidului despre care președintele său spunea că nu vrea să se creadă că este un partid ”al lui Băsescu” este de a fi un partid de dreapta ”pentru comunități și pentru a servi țara”, a mai adăugat Traian Băsescu în conferința de presă de la sediul PMP Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii