VIDEO Trei tineri și-au văzut moartea cu ochii aseară – accident la Triaj

Au avut noroc – 3 tineri din Reșița au scăpat aproape teferi dintr-un accident de circulație petrecut aseară ,,în curba morții” de la Triaj. Autoturismul s-a izbit violent de un stâlp de iluminat de pe marginea drumului. Practic- stâlpul a fost luat ,,în plin” de autoturismul ce rula dinspre Centrul Civic spre Govândari.
În momentul în care s-a produs accidentul, în mașină se aflau 3 tineri – șoferul și două fete. Tânărul spune că a încercat să treacă din banda a doua pe banda întâi – moment în care a simțit că spatele mașinii derapează apoi nu a mai putut controla autoturismul care a intrat în stâlp. El spune că a pierdut controlul volanului din cauza liniilor de tramvai care sunt la nivelul carosabilului.

Din fericire, cei doi tineri de pe scaunele din față ale autoturismului purtau centuri de siguranță iar airbag-urile au atenuant șocul impactului. Pe scaunul din spate se afla o altă tânără care a suferit unele traumatisme la picioare, dar nici ea nu are viața pusă în pericol.

Șoferul spune că nu a avut mai mult d 60 de km la oră, dar acolo este o zonă foarte periculoasă din cauza liniilor de tramvai. De-a lungul anilor, pe aceeași porțiune de drum, au avut loc mai multe accidente, cel mai grav fiind cel din urmă cu vreo 5 ani când 3 tineri și-au pierdut viața – tot în locul respectiv.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Trei tineri și-au văzut moartea cu ochii aseară – accident la Triaj

  • 9 noiembrie 2015 la 10:10
    Permalink

    60 o muie a avut ala ca habar nu are sa sofeze..curba mortii auzi la el =))) nu stie unde se afla rotile la masina si el zice ca derapeaza…alalt zice ca era sa mi-o dau si eu cu bmw ..pai normal ca ai tractiune spate iti fuge… incadrare 0 inainte de curba..

Comentariile sunt închise.