VIDEO Ucigașul celor trei tineri, a scăpat doar cu patru ani de pușcărie

accident chisarau1Instanţa Curţii de Apel Timişoara a dat sentința în dosarul de judecată în care fostul director al Moldomin Moldova Nouă și fostul consilier judeţean Iacob Chişărău, este acuzat că a omorât trei tineri într-un accident de circulaţie în 6 mai 2011. Iată cum sună pe scurt soluția dată de Curtea de Apel Timișoara: ,,Respinge ca nefondat recursul procurorului. Admite recursul inculpatului şi asigurătorului. Reduce cuantumul daunelor morale la 20.000 Euro pentru partea civilă Tamaş Alexandru Vicenţiu şi la câte 40.000 Euro pentru celelalte părţi civile. Definitivă”. Mai departe decizia judecătorilor spune că după ce a ucis trei tineri studenți din Reșița, trei tineri ce aveau viața înainte, Iacob Chişărău, va petrece patru ani în pușcărie, apoi după ispășirea pedepsei, se va întoarce în sânul familie. Probabil că își va crește nepoții, îi va plimba prin parc pr iarba verde. Iarbă stropită de atâtea lacrimi amare sub care își vor duce somnul de veci cei trei tineri care au avut neșansa să circule regulamentar pe un drum public și să vină spre casă pentru ași îmbrățișa părinții și iubitele. Au avut neșansa să întâlnească în drum un criminal aflat la volanul unei mașini de mii de euro cumpărată din bani publici, că doar de, domnul era director la o intreprindere de stat falimentară și nu-și putea plimba fundul decât în WW Tuareg.
Accidentul de pe Podul Şag din apropierea depozitelor frigorifice s-a petrecut în ziua de 6 mai 2011 când Chișărău aflat la volanul Turegului- mașină de serviciu- a depășit pe pod, a intrat pe contrasens în condiții de trafic aglomerat și a izbit în plin mașina în care se aflau patru tineri studenți din Reșița: trei au murit pe loc iar al patrulea a rămas cu urmări și sechele pentru toată viața. De fapt, Chișărău Iacob i-a spulberat tot viitorul tânărului sportiv care vroia să devină profesor de sport. Acum – ori ce mișcare, pentru el înseamnă durere din cauza accidentului.
Patru ani pentru distrugerea a patru vieți, pentru uciderea a trei persoane, pentru nenorocirea atâtor familii care i-au pierdut pe cei dragi.
Remember
Accidentul de la Sag

Inmormântarea

Si a rămas durerea si lacrimile, multe lacrimi

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „VIDEO Ucigașul celor trei tineri, a scăpat doar cu patru ani de pușcărie

 • 27 octombrie 2013 la 1:15
  Permalink

  Este timpul pentru dreptate. Ma intreb oare beregata lui chisarau …………..?Cred ca legea in curand v-a fi luata de propria dreptate.Resiteanul HAUPTMAN a luat 6 vieti si se pare ca dupa doi ani v-a fi liber!!!!!

  mesaj moderat

 • 27 octombrie 2013 la 1:11
  Permalink

  Atat timp cat politicul are influenta ,legile sunt pentru oamenii de rand. Legea lui Moise ar trebui aplicata.Tara a fost condusa pana acum de niste aschimodii oligofrene, niste parveniti si escroci care au distrus totul incvlusiv UMANITATEA.Nenorocitii care sunt in politica si tentaculele acestei caracatite, si conduc aceasta tara si-au pierdut orice simt uman sisunt mai rau decat excrementele aruncate in hasna.Rusine sa va fie NENOROCITIILOR!!!!!!!

 • 26 octombrie 2013 la 9:14
  Permalink

  Sa vedeti ce multi ani le dau la astia doi pt ca au lovit-o pe femeia aia pt 3 milioane. Si nu a murit femeia si au recuperat si bani si le da pedeapsa mare. si aluia ca a omorat 3 persoane si unu a ramas cu sechele toata viata, nu este corect doar 4 ani, este bataie de joc, daca face dreptate- sa faca pt toti .

 • 26 octombrie 2013 la 8:50
  Permalink

  Nu e corect pria putini ani lia dat pt atata suferinta la alti care fac o fapta mai mica le da o pediapsa mai mare nui corect .

 • 24 octombrie 2013 la 1:05
  Permalink

  „Cei tari se-ngradira cu averea si marirea in cercul lor de legi”….Imparat si Proletar de Mihai Eminescu…

Comentariile sunt închise.