VIDEO Un autoturism a intrat pe contrasens si s-a urcat pe sensul giratoriu de la Intim

Un bărbat de aproximativ 55- 60 de ani, a reușit o performanță care i-a cam pus pe gânduri pe cei ce au trecut astă noapte în zona sensului giratoriu (intersectia) de la Intim.
Martorii spun că bărbatul era într-o avansată stare de ebrietate și că ar fi venit cu mașina dinspre centrul civic. Cert este că la un moment dat, înainte de trecerea de pietoni dintre Liceul Traian Vuia și parcul Intim, se pare că șoferul a intrat pe contrasens, a ajuns în locul în care s-a produs accidentul, după care, realizând probabil ce face, a încercat să vireze brusc la dreapta. Acesta lucru l-a făcut să sară peste borduri și linia de tramvai, după care s-a oprit în sensul giratoriu. A încercat el scoată mașina din locul în care a aterizat, a făcut ceva manevre, dar a reușit doar efectiv să înfunde partea din față a mașinii până la punte după care a rămas prizonier în nămol și pământul moale.

[youtube id=”9XU05zhlvrI”]

Probabil că vă întrebați: De ce toate aceste manevre și cum de a încurcat șoferul ,,așa de rău borcanele” ? Răspunsul este destul de simplu: fiindcă șoferul era beat ,,mangă – muci – pleasnă sau cum vreți să-i spuneți.

La fața locului a sosit un echipaj al polițiștilor ,,de la rutieră” care a constatat cele întâmplate, după care, șoferul a fost condus elegant la Spitalul de Urgență unde i s-au recoltat probe de sânge necesare cercetării penale ce a fost deschisă probabil pe numele șoferului.

Surse din rândul martorilor, spun că la controlul cu aparatul etilotest, șoferul avea o concentrație alcoolică de peste 1 și ceva la mie. Asta înseamnă că în organism, mai exact, în sânge – concentrația reală este dublă.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Doar angajații de la ,,spații verzi din cadrul Primăriei” vor avea de lucru la astuparea șanțurilor și a urmelor lăsate de șoferul buclucaș cu mașina sa.
De fapt, mai există o victimă colaterală: se pare că o amărâtă de pisică s-a aflat la ora nepotrivită la locul nepotrivit, adică pe undeva pe spațiul verde și a cam fost turtită de mașina scăpată de sub control.

Acestea sunt informațiile ,,la cald” culese de la martori și surse. Unele lucruri s-ar putea să nu fie în realitatea așa cum le-am prezentat noi și ne-au fost relatate de martori. Dar, în cursul zilei de azi, vom reveni cu un comunicat oficial al IJP Caraș Sevewrin.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Un autoturism a intrat pe contrasens si s-a urcat pe sensul giratoriu de la Intim

  • 25 ianuarie 2015 la 12:12
    Permalink

    Da nu este sens giratoriudar nic unu din voi nu cred ca explicati unei persoane care trece prin resita si intreaba cum sa ajunga la Kaufland ca in intersectia cu acordare de prioritate trebuie sa faca asa toti ii spuneti sens giratoriu. Incercatgi voi sa faceti altfel de comentariu care sa fie pe intelesul tuturorsi sa vedem ce iasa

Comentariile sunt închise.