VIDEO Un șofer baut a pus in pericol viata a 10 oameni – Accident cu două microbuze si 9 pasageri pe DN58B la Colțan

Azi dupămasa, pe D.N.58B a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, doar cu 3 victime. Două autoutilitare dintre care una tip microbuz și în care se aflau 9 pasageri, s-au ciocnit frontal. Polițiștii rutieri din Bocșa s-au deplasat la fața locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Arad, a condus o autoutilitară cu număr de Timiș pe drumul dinspre Reşita spre Timișoara în apropierea orașului Bocșa. La un moment dat, la km 10+50 m, acesta a efectuat o manevră de depășire, intrând în coliziune frontală cu un microbuz în care se aflau 9 persoane.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a trei persoane din microbuz, toate fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul conducătorului autoutilitarei care a produs accidentul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. Circulația a fost îngreunată în zonă mai bine de două ore, timp în care polițiștii au dirijat traficul pe un singur fir.

Comentarii

comentarii