VIDEO Una dintre cele mai puternice asociatii de crescătorilor de păsări şi animale mici se află în Banat

Asociaţia crescătorilor de păsări şi animale mici de rasă, ”Fauna Cărăşană” Caraş-Severin a organizat inainte de sarbatori la Reşiţa, o expoziţie care a reunit peste 800 de exponate. 
Expoziţia a întrunit munca şi eforturile a peste 80 de crescători de păsări de rasă din Caraş-Severin. La manifestare au fost invitate şi alte asociaţii de profil din Banat şi din Banatul Sârbesc, cum sunt cele de la Sânicolau Mare, din Drobeta Turnu Severin, Timişoara, Măureni, Gătaia, dar şi din Covăciţa – Serbia.

În total, au fosdt prezentate publicului peste 800 de exponate. Cele mai multe au fost găinile de rasă, de curte, respectiv, peste 350 de exponate. Urmează porumbeii, aproape 300 de exemplare, iepurii – 120 de exemplare şi sectorul de păsări exotice cu 50 de exponate. Ca de fiecare dată, acestea fac deliciul copiilor, fiind cele mai colorate şi aprige în mişcări.

O parte din campionii expuşi la Reşiţa, vor fi prezenţi şi la expoziţia naţională care va avea loc în această lună la Bucureşti. Asociaţia Fauna Cărăşană are deja un palmares destul de bun la expoziţiile naţionale.

Expoziția s-a bucurat de o participare numeroasă și din partea vizitatorilor. Cei mai încântați au fost copiii.

 

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Una dintre cele mai puternice asociatii de crescătorilor de păsări şi animale mici se află în Banat

  • 10 ianuarie 2018 la 18:38
    Permalink

    Bravo domnilor ziariști. Să anunțați o expoziție cu câteva săptămâni DUPĂ ce a avut ea loc este exemplul perfect pentru care societatea a ajuns să fie scârbită de domniile voastre. 

Comentariile sunt închise.