VIDEO Ziua Mamei la Centrul ABC din Reșița

Copiii beneficiari ai serviciilor Centrului de Zi ABC din Reșița au sarbatorit Ziua Mamei in avans, printr-un program artistic dedicat celor mai iubite fiinte. Au cantat, au recitat poezii, si au jucat scenete. Pe langa asta le-au surprins pe mame cu flori si felicitari realizate chiar de ei.

[youtube id=” _eO0qzhTzVU”]

Ziua Mamei a fost sărbătorită la Centrul de Zi ABC din Reșița prin cântece, poezii și scenete. Toate au fost pregătite de copiii care beneficiază de serviciile centruluipentru mamele lor. Acestea au fost surprinse nu doar cu programul artistic deosebit, ci si cu buchete de flori si felicitari, realizate cu dragoste de copii, in timpul activitatilor de la centru.

De serviciile Centrului de Zi ABC au parte zilnic 28 de copii. Instituția fost realizată cu fonduri europene și inaugurată în 2013 pentru a veni în sprijinul familiilor cu dificultăți materiale din municipiu. Copiii beneficiază aici de mese calde, își fac temele și participă la activități educative și distractive. Instituția se află în administrarea Serviciului de Asistență Socială al Primăriei Reșița.

Comentarii

comentarii