Weekend innegurat pe soselele carasene – Pierderi de vieti omenesti

Sfârşitul de săptămână a fost unul trist, îndoliat, pentru mai multe familii din Caras Severin. Cauza – accidentele de circulaţie. Deci:
Problemele au început încă de vineri când din cauza neacordării priorităţii, o autoutilitară şi un autoturism s-au ciocnit la Soceni. Din fericire, acest accident s-a soldat doar cu răniţi şi pagube material. Din păcate, necazurile au continuat.


Sâmbătă dimineață, în jurul orelor 09.31 , în zona Universalul Vechi din Reșița a avut loc un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. Astfel, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiu, ar fi traversat strada prin loc nepermis, moment în care ar fi fost acroșat de o autoutilitară care circulă regulamentar dinspre zona Universalul Vechi spre Centrul Civic.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței, care a efectuat manevrele de resuscitare, însă după aproximativ 30 minute a fost declarat decesul pietonului de 38 de ani. Conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost efectuată cercetarea la fața locului. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului în vederea efectuării necropsiei. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tot sâmbătă, – 08.06.2019, la orele 12,30, Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza localității Globu Craiovei a avut loc un accident rutier. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a constatat că la intrarea în localitatea Globu Craiovei, un conducător auto în vârstă de 22 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, neadaptând viteza în curbă, autovehiculul condus de acesta fiind proiectat într-un zid de pe marginea drumului, moment în care a acroșat o femeie care se deplasa regulamentar pe acostament.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului în vârstă de 63 de ani și vătămarea corporală a șoferului. Conducătorul auto a fost transportat cu Ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar cadavrul femeii a fost transportat la Morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză se continuă cercetările, pentru clarificării cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comentarii