Ziua jandarmeriei marcată și la Reșița

P1040439Câteva sute de copii și reșițeni au ținut să fie prezenți alături de jandarmii cărășeni de ziua lor. Ceremonia a început cu un serviciu religios, au urmat cuvântări ale invitaților și reprezentanților instituțiilor statului, depuneri de coroane în cinstea eroilor apoi înaintările în grad, defilarea trupelor și un exercițiu ce a smuls ropote de aplauze de la asistență.
„În primul trimestru al acestui an, lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin au desfăşurat activităţi de asigurarea măsurilor de ordine publică la meciurile de fotbal din Liga a II-a, precum şi la cele de handbal, din cadrul Ligii Naţionale şi a luat măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurărilor activităţilor cultural-artistice“, a afirmat col. Sorin Axenti, inspectorul şef al IJJ Caraş-Severin, într-o conferinţă de presă.

În cele trei luni din 2014, jandarmii cărăşeni au executat 1.576 de misiuni pe raza judeţului, dintre care 1.352 pentru menţinerea ordinii publice, 13 acţiuni punctuale, în zone de interes operativ, locuri şi medii cu potenţial criminogen ridicat şi au intervenit pentru aplanarea unor conflicte şi pentru rezolvarea a 136 de solicitări venite prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112.
La rândul său, Postul de Jandarmi Montani de Ordine Publică Crivaia au executat 110 misiuni de menţinerea ordinii publice şi au fost aplicate zece sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.800 de lei.

Comentarii

comentarii