A plecat dintre noi spre o lume mai bună , prof Medoia Gheorghe Iosif din Bocșa

A plecat dintre noi spre o lume mai bună ,prietenul și colegul meu de” suferință ”Medoia Gheorghe Iosif.

Născut la 08.06.1951 în comuna Mercina a urmat cursurile școlii primare,gimnaziale și liceale în zona Oravița . După liceu s-a înscris și a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității de Vest Timișoara. După absolvire și stagiu militar din 1977 se încadrează ca profesor de matematică la Liceul Industrial Nr.1.Pe lângă funcția de profesor de matematică a ocupat în decursul timpului funcția de director sau director adjunct.

Pot spune că aproape toată viața lui s-a desfășurat în jurul instituției pe care a condus-o, pe care a iubit-o, până în ultima clipă a vieții sale. Cu o zi înainte de tragicul sfîrșit m-a căutat insistent la telefon și atunci ne-am văzut pentru ultima oară. ”Moșule, nu te mai vede omul,pe unde umbli?” Au fost printre ultimele cuvinte pe care le-am schimbat cu prietenul meu, unul din puținii mei prieteni adevărați. Astfel de colegi și prieteni,din păcate, se găsesc tot mai greu.

Ghiță Medoia a fost și va rămâne în mintea oamenilor un om adevărat, un exemplu de corectitudine, bun simț, profesionalism. Abia acum realizăm că după noi rămân faptele noastre, urmele noastre săpate în sufletele noastre. Prietenul meu Ghiță, a săpat șanțuri adânci de impresii cu o bunătate și un bun simț ieșit din comun.

Adio prietene! Sper să ne reîntâlnim într-o lume mai bună, mai apropiată de oameni. Dumnezeu să te odihnească în pace! Veșnică fie amintirea ta!

Fotografia si a consemnat, Borozan Constantin.

Comentarii

comentarii