Accident rutier pe DN58B cu 4 mașini implicate, între Reșița și Bocșa, în zona Colțan VIDEO

Un accident de circulație tip carambol a avut loc astăzi pe DN58B, drum ce leagă Reșița de Timișoara. Accidentul s-a petrecut în zona Colțan pe o porțiune de drum drept. Inițial, la 112 se primise un apel prin care se anunța că în accident sunt implicate două autoturisme și la prima vedere, ar fi vorba de 5 persoane rănite.

Ajunși la fața locului și în urma primelor cercetări, polițiștii au constatat că este vorba de un accident rutier în care sunt implicate 4 autoturisme și 6 persoane sunt rănite. Trei dintre acestea, mai grav, iar celelalte trei, cu cucuie, vânătăi și dureri pe ici, pe colo.

Din fericire, nu au fost persoane încarcerate.La locul accidentului au sosit echipajele de ambulanță și cele SMURD care au acordat primul ajutor răniților și în funcție de cazuistică, au transportat 5 persoane la spital.

La locul accidentului a acționat Detașamentul de pompieri Reşita cu două autospeciale pentru stins incendii cu modul de prim-ajutor și descarcerare, o ambulanță SMURD.

Din cauza evenimentului rutier, circulația rutieră a fost oprită mai bine de două ore, iar coloana de mașini s-a întins pe câțiva km. de o parte și de alta a locului accidentului.

Cauză probabilă a accidentului o reprezintă viteza excesivă, nerespectarea distanței de rulare și lipsa de experiență la volan. Să nu uităm că accidental s-a petrecut pe o porțiune de drum drept – cam sigură între Moniom și Colțan și probabil că ieșiți din zona de curbe și serpentine, unii dintre șoferi s-au cam crezut piloți și scăpați la drum drept, au apăsat cam tare pedala de accelerație.

Dar…ghinion!  În loc de bal, ai ajuns la spital! Și pentru ce? Pentru 10 – 15 minute ,,furate” din durata drumului?

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident rutier pe DN58B cu 4 mașini implicate, între Reșița și Bocșa, în zona Colțan VIDEO

  • 17 mai 2022 la 18:49
    Permalink

    Ati uitat sa precizati ca accidentul s-a intamplat din cauza unui individ care a oprit masina pe marginea unui drum national fara sa o scoata in afara partii carosabile (asa cum spune legea).

Comentariile sunt închise.