Cultural

Acțiunea caritabilă „Anul acesta, fii şi tu Moș Crăciun!”

Acțiunea caritabilă „Anul acesta, fii şi tu Moș Crăciun!” desfășurată de Facultatea de Management în Producție și Transporturi Timisoara, merge mai departe.

Facultatea de Management in Productie si Transporturi din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara desfasoara o campanie caritabila de sustinerea a educatiei.

Acțiunea caritabilă „Anul acesta, fii şi tu Moș Crăciun!” , Ediția a 2-a intitulată: „Educația în mediul rural” este gândită sub forma unei Caravane care „va colinda” pe la şcolile și grădinițele județul Caraș-Severin.

Această campanie este susținută de: prof.ing.dr.ec. Marian Mocan, conf.dr.ing., ec. Matei Tamasila, conf.dr.ing. Ilie Taucean, șef lucr.dr.ing. Larisa Ivascu și masteranzii facultății.

În data de 19.12.2018, Caravana MPT se va deplasa în satele Fârliug și Ezeriș și va dona lucruri necesare activității didactice pentru grădinițe. Apoi, aceiași echipă va realiza cursuri interactive pe tematica „Protejarea mediului” și „Educaţia în reușita profesională” pentru elevii din clasele V-VIII.

Donațiile pot fi făcute la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi (Strada Remus, nr. 14, Timisoara), în perioada 03.12.2018-18.12.2018 (bani, rechizite, articole pentru grădinițe și altele). Informatii suplimentare se pot obtine de la doamna șef lucr.dr.ing. Larisa IVAȘCU, email larisa.ivascu@upt.ro

Comentarii

comentarii