Ansamblul Semenicul – Jumatate de veac de activitate VIDEO

,,Ansamblul Semenicul” a sărbătorit împlinirea a 50 de ani de activitate. Veteranii Semenicului, dar și membrii actuali, s-au reunit în sala de ședință a Consiliului Județean Caraș-Severin. Cei prezenți au putut vedea momente de arhivă precum și o expoziție cu palmaresul ansamblului.

La 50 de ani de la înființare și activitate neîntreruptă, Ansamblul Folcloric Semenicul sărbătorește cum știe mai bine prin dans, cântec și voie bună. Sărbătoarea a debutat în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Caraş-Severin cu o expoziţie, intitulată sugestiv ‒ „Ansamblul Semenicul de-a lungul timpului“. De asemenea, cei prezenți au putut urmări momente de arhivă cu participarea ansamblului la diverse festivaluri internaționale, dar și momente din viața actuală a formației de dansuri.

Membrii ansamblului s-au bucurat că s-au putut reîntâlni și au putut să își aducă aminte de clipele pline de farmec petrecute la ansamblu.

De-a lungul celor 50 de activitate, ansamblul folcloric a oferit spectacole pe aproape toate țările europene din Spania în Bulgaria și din Malta în Suedia, ba mai mult, membrii formației au oferit un spectacol de zile mari și în China, la Beijing. De-a lungul jumătății de veac, peste 500 de dansatori și peste 150 de soliști și instrumentiști au trecut pe la Ansamblul Semenicul.

Comentarii

comentarii