Apel Umanitar – este nevoie de un medicament pentru a salva un tată

Un bărbat de 47 de ani din Reșița, tatăl a doi copii minunați și soț iubitor, are nevoie de un medicament care îi poate stopa evoluția haotică a unui cancer ascuns. NU cere nimeni bani, omul își plătește șansa la viață, dacă puteți, ajutați-l prin intermediul altor cunoscuți din alte orașe.

Cu lacrimi în ochi scriu aceste rânduri, din sufletul unui copil oripilat de evenimentele neplăcute suferite de anumite persoane.

Până acum o săptămînă, o familie era normală, fericită şi împlinită, cu doi copii minunaţi. Toţi îşi trăiau viaţa de zi cu zi, mulţumindu-I întotdeauna Lui Dumnezeu pentru ceea ce aveau, nebănuind ce lovitură uriaşă li se pregăteşte.

Timp de câteva zile, persoana respectivă suferea de dureri, în consecinţă a efectuat analiza de biopsie. Rezultatul acesteia a fost un şoc pentru întreaga familie: melanom cu metasteze la plămâni.

Pentru salvarea persoanei respective, avem nevoie de urgenţă de soluţia DTIC, întrucât nu o găsim în nicio farmacie. Solicităm ajutorul oricărei persoane, totul contra cost.

Cine ne poate ajuta, mă repet, contra cost, să sune la numărul de telefon: 0722942390.

Reporter: Amalia Danciu

Comentarii

comentarii