Autobuz in flacari in mijlocul satului Cornea

Un autobuz a ars ca o torţă astă noapte în mijlocul comunei Cornea. Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 23:30 în momentul în care autobuzul era gol şi se întorcea din ultima cursa. Acesta aparținea unei firme de transport din Caransebeş şi transportă la şi de muncă, angajaţii de la Fabrica de cabluri de la Caransebeş.

Autobuzul era gol, numai ce lăsase muncitorii ce ieşiseră din schimbul doi iar şoferul se pregătea să meargă spre locul de garare care este la domiciliul acestuia. Omul a simţit că ceva nu este în regulă, a oprit autobuzul în mijlocul comunei, dar nu a mai putut face nimic. Flăcările pornite din zona motorului au cuprins tot autobuzul și nu s-a mai putut face nimic.

La fața locului s-au oprit mai multe tir-uri ce circulat pe European 70, şoferii au folosit stingătoarele din autocamioane, dar fără folos. Autocarul a ars în întregime iar pompierii de la Băile Herculane au stins ultimele flăcări. Pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele ce au dua la producerea incendiului. cel mai probabil este vorba despre un scurtcircuit la instalaţia electrică a autobuzului. Pe timpul interventiei, pe DE 70 s-a circulat pe un singur fir.

Oamenii – angajații de la firma de cabluri, spun că autobuzele sunt vechi, că șoferii circulă cu viteză și că se defectează mai mereu. dar, fiindcă altă soluție nu au, oamenii acceptă condițiile așa cum sunt. Să nu uităm că în urmă cu un an, în 15 octombrie, la Caransebeş a avut loc un accident în care au fost răniţi 26 de oameni. Autobuzul aparţinea aceleiași firma de transport, angajaţii erau ai aceleiași fabrici şi atunci s-au ridicat o serie de întrebări: începând cu autorizaţia de transport şi terminând cu revizia tehnică. De fiecare dată când s-a încercat aflarea mai multor amănunte, IPJ a aruncat pisica în curtea Parchetului şi invers, spunându-se că dosarul se afla în cercetare şi este pe rol o anchetă. A trecut un an şi adevărul nu l-a mai aflat nimeni nici până în ziua de azi.
Citeste articolul original aici: https://www.infocs.ro/exclusiv-video-26-de-raniti-in-urma-unui-accident-pe-calea-severinului-in-caransebes-planul-rosu-de-actiune-activat/


Sursa foto: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficCarasSeverin/?fref=ts 

Comentarii

comentarii

One thought on “Autobuz in flacari in mijlocul satului Cornea

  • 23 decembrie 2016 la 23:01
    Permalink

    Da erau oameni in autobuz…in jur de 10 mai erau dupa ce plecat din statie de la cornea…eu am fost schimbul 2…bine ca toti sunt bine

Comentariile sunt închise.