Bobby din Malu, s-a înecat din cauză că s-a electrocutat la ștrandul din Oțelu Roșu

Verdictul a fost dat în urma efectuării necropsiei de către medicul legist: „Moartea a fost violentă, prin electrocuție. Am prelevat probe și le-am transmis pentru examenul de laborator la Institutul de Medicină Legală Timișoara“, ne-a declarat medicul Ianăș Riteș.

Aseară, în bazinul ștrandului de la Oțelu Roșu un tânăr de 20 de ani a murit în apă, după ce s-a aruncat să se răcorească. Inițial, echipajul de Ambulanță a lăsat să se înțeleagă că a fost vorba de un stop cardiac, dar nu era exclusă nici varianta electrocutării, mai cu seamă că un alt tânăr, ce însoțise victima, a susținut că și el simțise furnicături, iar un picior începuse să i se înnegrească.

Azi dimineața, au apărut informații noi, mai mult sau mai puțin oficiale, care infirmau varianta cu electrocutarea, cel mai vehement arătându-se administratorul bazei de agrement de la Gura Jgheabului, cunoscutul om de afaceri, Ghiță Albu. În urmă cu puțin timp, a venit și diagnosticul medicului legist care este fără dubii: Tînărul Boby Borugă a murit electrocutat în apă. Din câte se pare, în jurul unei pompe ce alimenta cu apă bazinul s-a creat un câmp electromagnetic, care ar fi condus la paralizia mușchilor circulatori și la fibrilație cardiacă.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauza exactă a decesului și cine se face vinovat de moartea tânărului.

Preluare argument-cs.ro- See more at: http://argument-cs.ro/content/%C8%99i-totu%C8%99i-t%C3%A2n%C4%83rul-din-o%C8%9Belul-ro%C8%99u-a-murit-electrocutat-la#sthash.HwB4KhK2.dpuf

Comentarii

comentarii