@Breaking newsActualitate

Bunica prizonieră în balcon – Bunica închisă pe balcon de nepoțica de 2 ani VIDEO

Bunica prizonieră în balcon – Bunica închisă pe balcon de nepoțica de 2 ani. O intervenție mai puțin obișnuită a pompierilor militari avut loc aseară la Reșița. Mai exact, pompierii militari au fost solicitați să intervină cu autoscara culisantă la un bloc de locuințe de pe Bulevardul Republicii pentru eliberarea unei bunicuțe rămasă prizonieră în balconul apartamentului.

Femeia era singură acasă, doar cu nepoțica sa de 2 ani. La un moment dat, bunicuța a ieșit în balconul apartamentului situat la etajul 3 al unui bloc cu 10 etaje. Nepoțica rămasă în cameră, a închis ușa de termopan și ghinion: ușa respectivă are mâner de deschidere doar pe o parte, în casă. Problema este că micuța a închis ușa de termopan, dar nu a mai fost în stare să răsucească mânerul. Așa că biata bunică s-a văzut prizonieră în balcon, iar nepoțica a început să plângă în cameră.

Femeia a strigat de la balcon la puținii trecători, unul dintre vecini a sunat la 112 iar la fața locului a sosit un echipaj al pompierilor militari. Cu ajutorul scării culisante, pompierii au ajuns la fereastra apartamentului, au deschis termopanul și au intrat în casă eliberând bunicuța din balcon.

Comentarii

comentarii