CERCETAŢI PENTRU FALSIFICARE DE MONEDĂ STRĂINĂ – VALUTĂ

euroile (1)Doi bărbaţi bănuiţi de falsificare de monedă şi punere în circulaţie de monedă străină falsificată au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti.
În cursul zilei de 22 martie a.c., Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată de personalul unui bar cu privire la faptul că o persoană a plasat mai multe bancnote în cupiura de 50 euro ce prezintă suspiciuni de fals.
Poliţiştii au identificat la faţa locului un bărbat, de 27 ani, care avea asupra sa trei bancnote de 50 de euro ce prezentau suspiciuni de falsificare, motiv pentru care cercetările au fost extinse de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.
Verificările efectuate au indicat faptul că bărbatul ar mai fi plasat, anterior identificării, 17 bancnote contrafăcute tot în cupiura de 50 de euro, bani ce ar fi fost aduşi din Italia de o altă persoană.
În urma investigaţiilor a mai fost identificat un alt bărbat, de 25 de ani, bănuit de implicare în activitatea infracţională. Ambii au fost prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe langâ Judecătoria Oraviţa, care a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de falsificare de monedă străină, punere în circulaţie de monedă străină falsificată şi înşelăciune.
Bărbatul de 27 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa a dispus cercetare celor doi sub control judiciar.

Comentarii

comentarii

One thought on “CERCETAŢI PENTRU FALSIFICARE DE MONEDĂ STRĂINĂ – VALUTĂ

  • 26 martie 2014 la 17:52
    Permalink

    si azi suntem in 26 !!! to late mate to late .

Comentariile sunt închise.