Cine mai respectă legile în România? Start furat la campania electorală din Caraș Severin

Este o întrebare simplă la care așteptăm și un răspuns pe măsură. Nu de alta, dar un cetățean al Reșiței care se vrea și senator de Caraș Severin , încalcă legea în cel mai flagrant mod.

Domnia sa candidează din partea PSD pentru un post de senator în Senatul României. Adică, exact acolo unde se elaborează legile. Ori, dacă tocmai domnia sa încalcă legea începând campania electorală aproape cu o săptămână înainte de declanșarea oficială a campaniei electorale, atunci ce să mai cerem de la alții?

Poate în acest fel se vor sesiza și organele abilitate să rezolve astfel de probleme și vor lua măsurile ce se impun. Nu de alta, dar campania electorală începe OFICIAL în data de 9 noiembrie si ne vom satura atunci de fluturași și materiale elctorale cu care ne vor gi împânzite scările de bloc și umplute cutiile poștale.   

Nu de alta, dar femeia de serviciu de la blocul nostru este bolnavă și nu are cine arunca la gunoi fluturașii pe care nimeni nu i-a luat acasă lăsându-i grămadă în scara blocului. Și acest lucru s-a întâmplat pe tot Bulevardul Republicii din Reșița.  Ba unde mai pui că domnul care se vrea senator s-a ales și cu o serie întreagă de înjurături începând cu ,,să-l bag  și terminând cu facu-i și dregu-i de politician” și asta doar fiindcă răspândacii care au adus fluturașii au avut tupeul să umple și cutiile poștale ale locatarilor.

 

Comentarii

comentarii