Clipa de frumos din mijloc de toamnă cu 3 minute ,,furate” de la Radu Herjeu

E momentul să vă opriţi din nou din plicticoasele sau/obositoarele corvezi zilnice. Nu mult, ca să nu vă pierdeţi entuziasmul 🙂 Doar câteva minute, pentru o pauză de umplut bateriile. Pentru azi am iar o propunere muzicală. Dar nu una oarecare. Un cvartet de doamne care reuşesc să demosntreze că şi muzica simfonică poate fi “fun” 🙂 Eu cred că, dacă ar fi mai multe ca ele, tinerii n-ar mai fugi de concertele clasice.

Salut Salon e formată din 4 tinere instrumentiste germane, care cântă la pian, violoncel şi două viori. S-a născut în anul 2000, la iniţiativa Angelikei Bachmann și a lui Iris Siegfried. Cele două se cunoşteau din şcoala generală şi încă din liceu au format un duo. Abordarea nonconformistă a partiturilor clasice le-a adus notorietatea. Şi, după câţiva ani, au cooptat alte două doamne, formând cvartetul care susţine concerte în toată lumea. Cam 100 pe an 🙂 Combinând muzica folk, cea de film, jazz şi simfonică, reuşesc să facă din fiecare spectacol o experienţă de neuitat. Vă invit să le ascultaţi.

Radu Herjeu

Citeste și alte materiale ale publicistului, dramaturgului și omului de cultură, Radu Herjeu, intrând aici: http://raduherjeu.ro/3-minute-de-pauza-10/

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „Clipa de frumos din mijloc de toamnă cu 3 minute ,,furate” de la Radu Herjeu

Comentariile sunt închise.