Comunicat de presa KLAUS IOHANNIS SE COMPORTA NEDEMN PENTRU UN CANDIDAT LA PRESEDINTIE (P)

Fuge, din nou, de o confruntare televizata cu Victor Ponta!
A refuzat sa mearga la televiziunile care il critica, desi Victor Ponta a mers la televiziunile care il critica. In schimb, a preferat sa jigneasca jurnalistii, inclusiv pe cei care l-au primit.
ASTAZI, REPREZENTANTII ACL DIN TERITORIU AU FOST PUSI SA FACA CONFERINTE DE PRESA PENTRU A ACOPERI LASITATEA LUI IOHANNIS. SI AU FOST PUSI SA SPUNA MINCIUNI, TOCMAI PENTRU CA NU POT RECUNOASTE ADEVARUL.
Legat de solicitarea lui Klaus Iohannis privind convocarea Parlamentului pentru respingerea Legii amnistiei si gratierii
a. Iohannis a demonstrat inca odata cat de nepregatit si demogog este.Un primar nu poate convoca Parlamentul Romaniei! Iohannis avea parlamentari in conducerea Parlamentului, care puteau cerea asta, daca dorea. Dar Iohannis este doar un demagog.
b. LEGEA AMNISTIEI SI GRATIERII ARE AVIZ NEGATIV DE LA MINISTERUL JUSTITIEI! LEGEA nu este sustinuta de nimeni!Iohannis pur si simplu a mintit ca Victor Ponta sau PSD ar sustine o astfel de lege.
c. Iohannis este un mare demagog, pentru ca nu cere demisia din Parlament a colegilor sai care au decizii definitive de condamnare sau incompatibilitate sau a caror arestare se cere!
i. Ar trebui sa ii ceara demisia lui Mircea Rosca, de la Ploiesti, pt ca DNA cere arestarea acestui parlamentar liberal. La noi, Viorel Hrebenciuc a avut curaj sa isi dea demisia intr-un caz similar. La ei, Iohannis il tine in brate pe Rosca!
ii. Dupa cum ii tine in brate si pe Akos Mora – declarat definitiv in incompatibilitate; Tudor Chiuariu – condamnat definitiv; De asemenea, sunt oameni a caror urmarire penala a fost blocata de PNL – Varujan Vosganian, Victor Paul Dobre.
d. IOHANNIS II APARA PE ACESTI OAMENI, CARORA NU LE CERE DEMISIA DIN PARLAMENT!
e. Sa nu uitam insa ca, la acest moment, in puscarie au intrat oameni importanti din PNL, ca Sorin Rosca Stanescu, care ne dadea lectii in Parlament despre anticoruptie.
f. Iohannis este inconjurat de penali, e inconjurat de oamenii lui Basescu,dar foloseste aceasta tema pentru a fugi de dezbaterile cu Ponta, unde a fost pus in majora dificultate.

INCHEIEM CU INDEMNUL CATRE ROMANI SA VINA LA VOT! PE 16 NOIEMBRIE, TREBUIE SA ALEGEM, CUM SPUNEA TUDOR GHEORGHE, UN CANDIDAT VIU, PE VICTOR PONTA- presedintele care uneste, un om mandru ca este roman si care vrea sa fie alaturi de noi toti – de pensionari, de cei ce muncesc, de tineri, de toti oamenii activi – de toti cei care vor o Romanie Puternica!

PSD – CS (PE)

Comentarii

comentarii