Conferința de Inginerie Electrică și Sisteme „Ștefan Gârlașu” – Prima ediție

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița desfășoară, în parteneriat cu Consiliul Județean Caraș-Severin, proiectul cultural „Caraș Severin – Leagănul industriei Românești – perspective de dezvoltare”. În cadrul acestui proiect, Departamentul de Inginerie Electrică și Informatică organizează, în perioada 3-5 noiembrie 2016, prima ediție a Conferinței de inginerie electrică și sisteme – „Ștefan Gârlașu”.

La conferință participă cu lucrări în plen și pe secțiuni, alături de cadrele universitare ale Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, profesori și cercetători din diferite centre universitare din țară: Universitatea Politehnica din București, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, iar din străinătate: Bulgaria, Serbia, Austria, Grecia, Germania, Slovacia.

Vă invităm la deschiderea conferinței, joi, 3 noiembrie 2016, ora 12:00, în Sala „Constantin Gruescu” (Corpul D) a universității.

Comentarii

comentarii