Consultaţii sau recomandări oftalmologice ?

ochelariPreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin l-a pus pe directorul Spitalului Judeţean din Reşiţa, Dumitru Secăşan, să dea unele lămuriri vis-a-vis de recomandările oftalmologice gratuite oferite de o firmă particulară în perioada 7.04.2014-11.04.2014, într-un cabinet al Policlinicii din Govândari, iar esenţa acţiunii respective era că, în urma acestor recomandări, se puteau achiziţiona ochelari de vedere în 2 rate.
Sorin Frunzăverde şi-a exprimat dezamăgirea faţă de astfel de acţiuni în instituţia aflată în subordinea Consiliului Judeţean. „Respectivii, din ce ştim şi din ce am aflat, poate greşesc, dar nu cred, care făceau această muncă în folosul societăţii nu erau medici, deci nu puteau să dea consultaţii, nu măsurau nici tensiunea oculară, erau opticieni care de fapt încercau să-şi vândă ochelarii. Nu are rost să prostim oamenii. În primul rând este o acţiune ilegală!” s-a adresat acesta în mod direct managerului Spitalului Judeţean.
Pentru că directorul Direcţiei de Sănătate Publică nu era prezent la şedinţă, să poată justifica cele întâmplate, i-a revenit această sarcină chiar directorului Spitalului Judeţean, doctorul Dumitru Secăşan care a precizat că nu a rămas indiferent la situaţia creată şi că s-au făcut sesizări la protecţia consumatorului: „Astfel de practici nu sunt singulare. În urmă cu un an de zile a mai fost încă un astfel de caz, cu un cort instalat lângă Parcul Tricolorului. Însă problema este că pacienţi nevinovaţi, care chiar au probleme de vedere, îşi pierd timpul şi uneori pot să-şi accentueze problemele de vedere în urma acestor consultaţii”, a explicat medicul şi a îndemnat la maximă prudenţă vis-a-vis de astfel de acţiuni.

Comentarii

comentarii

6 comentarii la „Consultaţii sau recomandări oftalmologice ?

 • 29 aprilie 2014 la 1:47
  Permalink

  Personal, când aduc vorba despre PRUDENȚĂ, fac referire STRCT la prudența în afirmații !!
  În rest : mă num,esc Nicoleta SURDEI, nicidecum Șălariu !!
  Încetați cu amenințările la adresa mea și a băiețelului meu, pt că NU e prima dată când recurgeți la niminicii de genul de-a avea doar putința de-a vă lupta cu femei, mame și de-a amenința, sunteți JALNICI !
  Vă somez PUBLIC să încetați cu asemenea tentative de intimidare !! Ce naiba se petrece pe feuda aceasta : ziaristul Dani Stanciu e amenințat și agresat de primarul P Lorinț, eu sunt amenințată și hărțuită de ani buni pt că am opinii, inclusiv în propriul partid și NU am a mă rușina pt că am fost și sunt un om de stânga, eu NU ! Colegii mei de partid sunt periodic etichetați și amenințați , ba că sunt olteni, ba că rămân fără post că se știe cine face legea în județ, etc Oamenii de Curte au primit ordin să amuțească pe oricine nu face sluș în fața vreunei împărății ? Se pare că da !
  Eu personal NU am afaceri, nu am averi de justificat NU am probleme cu DNA !!! Repet : aviz amatorilor și NU, NU e o amenințare ci o promisiune, pentru că mă pot adresa presei centrale precum și instituțiilor abilitate, dinafara județului, fără să acuz dar să solicit niște verificări punând la dispoziția acelor instituții oareșce date.
  D-na Tudorița Nicula NU a încălcat legea, NU a greșit cu absolut nimic cum eronat au înțeles să-și demonstreze ” mușchii ” cei ce nu sunt în stare decât de-a bălăcări, de-a amenința jurnaliști, de-a amenința mame prin interpuși ! RUȘINE SĂ VĂ FIE !! Acesta e comportament de FĂTĂLĂI, PUNCT.
  p.s. și da, m-am pornit pe scris niște sesizări, e dreptul oricui să solicite niște verificări, ca să vă citez !
  p.p.s. PSD e un partid politic NU un privat care să sponsorizeze dăruind ochelari pt că fiind partid nu producem astfel de marfă, dar am înlesnit punând la dispoziție spații, timp, posibilitatea cetățenilor de-a negocia ! Pe cine a deranjat concurența, cumva pe cei din județ care-ți oferă ochelari cu prețuri astronomice pt pensionarii care nu-și permit o astfel de achiziție și în opinia unor ” liberali ” omul simplu dă-l naibii, ce-i trebuie lui….
  Dacă oamenii de curte ai unor personaje triste și… renumite, nu se potolesc cu amenințările la adresa mea și-a familiei mele, repet, înseamnă că cineva, știm bine cine, nu mai are putința decât de-a lupta cu furnica de un metru jumate, mama Nicoleta Surdei și se pare că insistă să mă facă erou național – ca măsuri de precauție, de fiecare dată când sunt amenințată direct sau voalat eu ori fiul meu, aduc la cunoștință în afara județului, evident NU conducerii de partid ci cui consider eu pt ca orice aș pății să se știe la ordinul cui anume ! Cât de jos ați ajuns, cât de slabi sunteți, cât de penibili – vă bălăcăriți cu femeile, cu mamele, netrebnicilor . Mi-e silă de asemenea fifi-înaripați și MILĂ, că-s niște triști, sărmani cu Duhul !

 • 28 aprilie 2014 la 15:17
  Permalink

  Bine ca le-ati dat posibilitatea sa cumpere ochelari in 2 rate, trebuia gratis, parerea mea. Erau doua rate cu adeziune la PSD sau gratis cu adeziune ?

 • 28 aprilie 2014 la 11:27
  Permalink

  Secasan si frunyaverde !!!!! cabinetul PRIVAT unde s+a desfasurat actiunea NU apartine Policlinicii iar personalul aflat in cabinetul respectiv NU l+ati platit voi !
  MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE ! RUSINE !!!!

 • 28 aprilie 2014 la 10:04
  Permalink

  Șelariu-Surdei Nicoleta s-ar impune să fie prudentă ….. Dupa ……….din centre ti-ai gasit locul perfect intre pesedistii de o teapa cu tine.

  Mesaj moderat

 • 28 aprilie 2014 la 3:45
  Permalink

  Secășan s-ar impune să fie prudent…. atât DEOCAMDATĂ !
  frunzăverde…. aista-i e ” putința ”… doar atât mai e în stare ??!!
  Reamintesc :
  „Facem precizartea că au avut loc servicii de optometrie, nu consultaţii medicale de specialitate, având la bază autorizaţiile necesare unui act conex actului medical. ” – Tudorița Nicula
  Dr Secășan NU șie să facă diferența între măsurările optometrice ( măsurări dioptrii cu aparate performante de către firme ce au tote avizele unor ministere și pe care nu le-a cerut spre consultare ! ) și consultații oftalmologice-ceea ce NU a fost … ??!! Sau acesta e ordinul împărăției….
  Rușinos demers ! Penibil !!
  p.s. Vali Popovici chiar și tu ai în arhivă precizarea d-nei Nicula…Totul e legal ! Ipocrizie e să nu soliciți atunci, la acea vreme să vezi autorizațiile și să ieși la o lună să aberezi… Cică ăștia au propăvăduit ” România bunului simț ” – tragi-comedie cu actori slabi, punct.

Comentariile sunt închise.