Contrabandiștii în vizorul autorităților- Percheziţii domiciliare în Caraș Severin

Poliţiştii, la data de 7 aprilie a.c., au organizat şi desfăşurat 11 percheziţii la persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a un kg de tutun şi colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă.
În cadrul acţiunilor organizate de poliţişti în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în perioadă premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox şi Catolic, au fost desfăşurate şase percheziţii domicilare şi cinci percheziţii auto la locuinţele unor persoane din Reşiţa, Oraviţa şi Ciclova Română.
B.F., de 41 ani, I.A., de 67 ani, V.I., de 33 ani, D.D., de 44 ani, D.C., de 42 ani şi D.G., de 28 ani sunt cercetaţi pentru colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a un kg de tutun.
Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 410 litri de băutură cu miros de ţuică, 13 sticle de whisky, 28 litri alcool de provenienţă Serbia, 4 medii de stocare de tip memory-stick şi 45 de pachete de ţigări de contrabandă, bunuri pe care persoanele cercetare ar fi intenţionat să le comrcializeze.
La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Contrabandiștii în vizorul autorităților- Percheziţii domiciliare în Caraș Severin

  1. Miroasa a abuz ce au facut tovarasii politisti,,,,au intrat in casele oamenilor fara a avea martori,la unul ia confiscat ca avea 2 sticle de whiski……cam penibili……

Comments are closed.