Crin Antonescu în Caraş-Severin -PNL s-a aflat şi continuă să se afle în mijlocul unei campanii de dezinformare şi de intimidare

Crin Resita (4)Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aflat ieri în județul Caraş-Severin.
Liderul liberal, alături de președintele PNL Caraș Severin – Marcel Vela, vicepreşedintele Sorin Frunzăverde, și Cristian Buşoi – eurocandidatul liberalilorâ și alţi lideri liberali, a susținut o conferință de presă.
Antonescu a spus că mizează pe un scor de până la 25 la sută şi că în Caraş-Severin există una dintre cele mai puternice echipe liberale din ţară, cu Sorin Frunzăverde la conducerea Consiliului judeţean şi cu primarul Caransebeşului, Marcel Vela, preşedinte al PNL Caraş-Severin.
Crin Antonescu a spus de „nesimţirea fără precedent“, de care a dat dovadă PSD în această campanie, susţinând că PNL s-a aflat şi continuă să se afle în mijlocul unei campanii de dezinformare şi de intimidare.

„Credeam că puține lucruri mă vor mira după 24 de ani și puține lucruri îmi vor aduce aminte de ce era înainte de aceşti 24 de ani. Scena de campanie electorală în care a fost folosit lotul de gimnastică al României, din nou campion, într-o formulă vădit electorală de o nesimțire fără precedent, a fost pentru mine chiar o revelație” a spus Antonescu referitor la apariția lotului național de gimnastică la un post cenbtral de televiziune și că acesta ar fi fost folosit în loc de publicitate electoral de către PSD.

,,Se poate și mai rău, se poate și mai mult, nu am văzut așa ceva nici în timpul perioadei Năstase, nici în timpul perioadei Băsescu. Sigur, Ceaușescu nu apărea cu sportivii români, dar tot ce înseamnă sportul românesc era de bună seamă lăsat la vedere și toate succesele erau închinate mărețului partid. Cât de nesimțit poți să fi până la urmă din punct de vedere politic, din punct de vedere public, cât de puțin poți să respecți lumea, încât atunci când ai 40-44 la sută în sondajele tale, ai făcut din toate prilej de campanie electorală?“ a mai spus Crin Antonescu în conferița de presă care a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean.

(PE)

Comentarii

comentarii