Dacă aveți prea mult și doriți să faceti o faptă caritabilă, cautati-l pe parintele Tasici

Centrul Cultural-Misionar Tabor, în colaborare cu Asfor Resita (Asociația Societatea Femeilor Ortodoxe Reșița), demarează campania de strângere de haine și de alimente pentru ajutorarea familiilor nevoiașe din parohia Catedralei Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului” – zona Muncitoresc (Reşiţa).

Toți cei interesați vor putea face donații în alimente, bonuri de masă sau bani, venind astfel în sprijinul familiilor afectate de sărăcie din Reșița. Alimentele vor fi adunate la ”Catedrala Ortodoxă – Adormirea Maicii Domnului” (Muncitoresc).

Orice donaţie este binevenită în cadrul acestei campanii!

Aceasta nu este prima acțiune de acest fel a printelui Tasici. Sfintia sa, cu ajutorul enoriașilor și al oamenilor de bine, de-a lungul timpului, a mai strâns haine, alimente și jucării, pe care le-a dus și împărțit copiilor – în primul rând – și familiilor acestora – familii cu mulți copii. ,,Noi îi ajutăm pe toți cei aflați la nevoie și se vede că fac și ei tot posibilul pentru ași întreține familia, că muncesc și își caută de lucru, dar sunt săraci. Nu au de unde mai mult sau măcar cât să-și acopere nevoile de fiecare zi. În centrul atenției noastre, sunt în primul rând copiii, cu toate problemele lor, de la nevoie spirituale, de învățământ și până la cele materiale” a spus părintele Boris Tasici.

Pentru informații suplimentare puteți merge la ”Catedrala Ortodoxă – Adormirea Maicii Domnului” (catedrala veche de la Muncitoresc) sau direct pe pr. Boris Tasici (responsabil proiect) – tel. 0741.035.032, sau d-na dr. Mariana Onofrei, președinte ASFOR, tel. 0770.717.113

Comentarii

comentarii