De pe agenda ultimelor 24 de ore a polițiștilor cărășeni

politisti-in-trafic-1Dosar pentru lovire sau alte violenţe

În seara zilei de 25 aprilie a.c., poliţiştii de la Postul de Poliţie Domaşnea au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către un cetăţean cu privire la faptul că a fost lovit de un bărbat în restaurantul unei staţii peco de pe raza localităţii Domaşnea.
Echipa deplasată la faţa locului, l-a identificat pe M.M., în vârstă de 46 ani, care prezenta leziuni la nivelul feţei şi care a declarat că L.P., în vârstă de 51 ani l-a lovit cu pumnul fără niciun motiv.
Victima a fost trasportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale.
În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
·
Accident sesizat prin 112

În după-amiaza zilei de 26.04.2014, poliţişti de la Poliţiei Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident pe strada Pipirigul Mic.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, în timp ce T.N., în vârstă de 64 ani, conducea un moped fără a poseda permis de conducere, la ieşirea dintr-o curbă, a pierdut controlul ghidonului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de beton.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului vehiculului care a fost transportat la SpitalulMunicipal Caransebeş unde a rămas internat.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
·

Furt şi dosar penal

În dimineaţa zilei de 26.04.2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că s-au întrerupt circuitele telefonice între staţiile Reşiţa Nord – Reşiţa Sud.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că pe o distanţă de aproximativ 35 m a fost sustras cablul, prin smulgere. În urma verificărilor efectuate a fost identificat V. Ş., de 73 ani având asupra sa cablul sustras.
În prezent poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
·
Prinşi în flagrant

Trei tineri, bănuiţi că au sustras o bicicletă au fost prinşi de poliţişti în seara zilei de 26 aprilie a.c., pe strada Făgăraşului din municipiul Reşiţa.
Patrula de ordine şi siguranţă publică i-au identificat pe F.E., de 16 ani, B.T., de 29 ani şi T.D., de 15 ani, toţi din Reşiţa, având asupra lor o bicicletă sustrasă dintr-o boxă situată la parterul unui bloc.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar bicicleta a fost înapoiată părţii vătămate.
·
Trei infracţiuni, un dosar

În cursul nopţii de 26/27 aprilie a.c., Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată de către un tânăr, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în faţa unei discoteci.
Poliţiştii, în urma cercetărilor efectuate, l-au identificat pe P.C., în vârstă de 26 ani, bănuit că a sustras cheile autoturismului de pe masa unde stătea partea vătămată şi s-a deplasat cu autoturismul pe strada G.A. Petculescu, fără a poseda permis de conducere.
P.C., a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul de către o persoană, care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.
·
Neînmatriculat pe drumurile publice

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în seara zilei de 26 aprilie a.c., poliţiştii au oprit pentru control un autoturism cu numere străine de înmatriculare pe raza localităţii Prigor.
Poliţiştii au constatat că autovehiculul a fost condus de către B.V., în vârstă de 27 ani, fără a poseda permis de conducere, iar autoturismul nu este înmatriculat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments