DEMNITATEA POPORULUI ROMAN SI STEAGUL ROMANIEI SUNT TERFELITE SI BATJOCORITE IAR AUTORITATILE ROMANESTI NU FAC NIMIC

FADERE siglaDupa mai mult de o saptamana de cand comunitatea romaneasca din Spania este calcata in picioare de catre actorul de filme pentru adulti Ignacio Alde, zis „Torbe”, prin publicarea melodiei „Soy un rumano in Madrid”, In ciuda faptului ca in videoclip este folosit si drapelul Romaniei, autoritatile din Romania inca nu au reactionat.
De aceeea, solicitam insistent Guvernului Romaniei sa ia o pozitie oficiala cu privire la acest fapt. Cerem Guvernului de la Bucuresti protectie impotriva acestor fapte care nu fac altceva decat sa influenteze in mod negativ imaginea romanilor, lucru care face viata celor din Spania din ce in ce mai grea.
In lipsa reactiei autoritatilor, comunitatea romaneasca a incercat sa se organizeze in jurul FADERE care l-a dat in judecata pe autorul melodiei. Demersul nostru jurudic este sutinut de cateva sute de romani mai multe persoane exprimandu-si aceasta dorinta.
aceasta fiind forma in care e cure vor vedea aceasta melodie sa o marcheze ca fiindi asa destul de fragila intre romani si spani
„Nu inteleg de ce trebuie sa cheltuim noi bani ca sa dam in judecata pe cineva care calca in picioare Drapelul Romaniei si Poporul Roman si demersul nu vine din partea Guvernul Romaniei.” A declarat Daniel Tecu, presedintele FADERE, Federatia asociatiilor de romani din Europa.
PRESA FADERE

Comentarii

comentarii

One thought on “DEMNITATEA POPORULUI ROMAN SI STEAGUL ROMANIEI SUNT TERFELITE SI BATJOCORITE IAR AUTORITATILE ROMANESTI NU FAC NIMIC

  • 5 august 2014 la 0:18
    Permalink

    rusine nu e ca steagul e terfelit !
    Rusine e ca natia româna este o natie de INCAPABILI SI INDOLENTI ce nu sînt în stare SA-SI CONTROLEZE TIGANII ÎMPUTITI ce fac de rusine România pe unde pun piciorul. Pe politicienii români, pur si simplu îi doare-n cur de ce face minoritatea asta în Europa si nu iau nici un fel de masuri !

Comentariile sunt închise.