Din nou haitele de câini vagabonzi atacă la Moldova Nouă

Câinii hoinari fac ravagii în gospodăriile cetăţenilor din zona Moldova Nouă. Un crescător de animale a pierdut, în doar câteva minute, zeci de capre şi miei, spune directorul AJVPS Mircea Ciobanu.

Turma fermierului a fost atacată de o haită de câini hoinari adunaţi de mai multă vreme în zonă, dar care nu a mai atacat până în prezent. Crescătorul de animale a anunţat incidentul la autorităţile abilitate în a-i oferi o mână de ajutor.

Potrivit legii câinii hoinari identificaţi liberi pe păşuni, rezervaţii sau în fondurile de vânătoare pot fi împuşcaţi fără nicio restricţie, a mai spus directorul AJVPS Caraş-Severin.
Preluare radioresita.ro

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „Din nou haitele de câini vagabonzi atacă la Moldova Nouă

 • 20 martie 2016 la 11:54
  Permalink

  Stau si ma intreb de ce s-a ajuns aici? De ce nu se aplica legea europeana, americana, etc ? Adica, prinsi de pe prin oras si pe unde vagabondeaza, tinuti in carantina si oferiti GRATUIT spre adoptie conform legii in cateva zile si in cazul in care nu se ofera nimeni, sa fie eliminati, legal si tot conform legii? Sa vina si sa-i ia acasa la ei, nu in fata blocului, iubitorii de animale care urla si zbiara, dar nu fac nimic. Ba si jignesc – uitati-va la comentariul acestora. Cata ura si prostie poate exista in capul unora. Nu vreti sa intelegeti ca ceea ce se intampla este ca o boala lunga? Am ajuns de rasul Europei si al lumii intregi – Romania cu oameni ucisti de caini pe strada sau pe camp. Aloooooo! desteptarea, fratilor! 

 • 20 martie 2016 la 11:46
  Permalink

  Asta este metoda. Eliminarea lor de pe teren. Autoritatile sa-si faca treaba pentru care primesc bani si salarii. Este posibil asa ceva? Saptamana trecuta – femeia atacata de caini la Moldova Noua, acum animale sfasiate de caini – la Moldova Noua. Alooooo! Dom primar, mai existi? Ce astepti mai omule? Sa urmeze vreo un copil sau batran sfasiat pe strada  de haitele de caini? 

 • 19 martie 2016 la 13:32
  Permalink

  serbanoiu …… mele,de ce dracul sa te ia nu o ……. mai bine pe …………. care te-a fatat, idiotule???’

  mesaj indecent moderat

 • 18 martie 2016 la 0:35
  Permalink

  Descreierati sunteti voi nu cei care apara animalele si este vina primariei pentru ca nu sa facut nimic in legatura cu aceste animale neajutorate….si impuscati sa fie cei cu inima de gheata ….nu cei ce iubesc animalele…..cum au atacat acesti caini atatea oi?vedeti ca nu aveti minte?un animal daca ataca ..ataca din prima seara…nu dupa atat de mult timp….ce este lup sa poata omora atatea oi? Hello sa inventat google mai documentativa ….sau sunt o haita de lupi?sa intre in gospodarie la oameni…..

 • 18 martie 2016 la 0:17
  Permalink

  DE CE NU II IMPUSCATI??? CE ATATA  „MILA” OAMENII LUCREAZA DIN GREU …NU FURA  CI MUNCESC SI UNII DESCREIERATI  APARA CAINII VAGABONZI…

Comentariile sunt închise.