Eveniment marca Dan Liuț la Bocșa – un menestrel și un poet la Casa de Cultură

Muzica folk românească a cunoscut apogeul în timpul Cenaclului „Flacăra” (1973-1985), aici făcându-și ucenicia marii noștrii interpreți: Mircea Vintilă, Doru Stănculescu, Dan Andrei Aldea, Adrian Ivanițchi, Dan Chebac, Valeriu Sterian, Evandro Rosetti, Florian Pittiș, Anda Călugăreanu, Zoia Alecu, Tatiana Stepa, Vasile Șeicaru, Marcela Saftiuc, Alexandru Zărnescu , Ștefan Hrușcă, Cristian Buică și Dinu Olărașu.

Dintre „greii” folkului românesc, orașul Bocșa are bucuria dar și onoarea de-ai primi pe Cristian BUICĂ și Dinu OLĂRAȘU într-un eveniment care îmbină cu mult success MUZICA și POEZIA.

Manifestarea culturală, organizată de către Primăria orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa și Casa Orășenească de Cultură, aduce în atenția publicului spectator „cele mai noi produse marca BUICĂ și OLĂRAȘU”. Este vorba de o dublă lansare: a CD-ului „Unii cântă, alții beau” a lui Cristian Buică și a volumului de poezii „Tuș” a lui Dinu Olărașu, urmate de recitaluri ale celor doi cantautori.

Evenimentul va avea loc miercuri, 03.06.2015, cu începere de la orele 18,00 în sala de spectacole a Casei Orășenești de Cultură, iar bocșenii și implicit iubitorii celor doi artiști sunt așteptați în număr cât mai mare pentru această sărbătoare a folk-ului și a poeziei.

Pentru a cei care îndrăgesc poezia și muzica, dar și pe cei doi „clasici” ai folk-ului românesc există posibilitatea de-a achiziționa CD-uri și volume de poezie cu autograful autorilor.

Vă așteptăm cu drag pentru a recrea atmosfera marilor spectacole de muzică și poezie ale anilor `80, pentru a simții spiritul liber al muzicii folk, dar și „regăsitele sensuri” din poezia lui Olărașu!

INTRAREA LIBERĂ!!!

Comentarii

comentarii