EXCLUSIV Îşi bate joc cineva intenţionat de banul public? ISU, Poliţia, Serviciul Salvamont, Jandarmeria şi Ambulanţa, au fost actorii manipulați ai unei telenovele de familie?

salvamontSe pare că lucrurile se complică în cazul fetei de 12 ani care a creat o serie de probleme autorităților cărășene. Vă reamintim că în urmă cu aproape două săptămâni, o fată de 12 ani venită în cu tatăl său într-o excursie în Cheile Caraşului, nu a mai vrut să coboare de pe stânci refuzând ori ce ajutor din partea tatălui- cel cu care venise de fapt în excursie şi îşi petrecuse aproape întreaga zi. În final, după mobilizarea autorităţilor, fata a fost coborâtă de către salvamontişi, preluată de medicul Ştefan Lisi care i-a acordat primele îngrijiri, şi predată medicilor de la UPU Reşiţa. De acolo, fata a fost preluată de către…..concubinul mamei fiindcă părinţii ei sunt despărţiţi de doi ani. Ba mai mult, analiyând la rece cele întâmplate, tatăl fetei a ajuns la concluzia că de fapt, totul a fost o ,,făcătură” pentru al îndepărta de fată a cărui custodie o are şi el conform unei hotărâri judecătoreşti.

În cazul în care lucrurile se confirmă, lucrurile sunt foarte grave fiindcă mai bine de 20 de oameni plătiţi din bani publici au căzut pradă dezinformării şi au fost- fără să vrea şi să ştie- protagoniştii unor jocuri ce privesc de fapt familia respectivă.

Pe adresa redacţiei www.infocs.ro au sosit mai multe scrisori ale tatălui fetiţei pe care redactorii noştri le-au reprodus integral. Nu s-a intervenit în nici un fel, nici măcar în corectura sau aranjarea textului.

Iată ce spune tatăl fetei în ultima scrisoare remisă redacţiei, scrisoare în care se adresează de fapt ISU Semenic şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Pentru a vă face o idee despre ce s-a întâmplat atunci acolo la Caraşova şi care este poziţia tatălui, puteţi citi şi

Citeste şi:

https://www.infocs.ro/exclusiv-intamplare-cu-final-fericit-in-cheile-carasului-dupa-ce-o-copila-a-refuzat-sa-mai-coboare-de-pe-stanci/

Împreună cu :

https://www.infocs.ro/o-facatura-sau-o-manipulare-lucrurile-se-complica-in-cazul-fetitei-ce-nu-a-vrut-sa-coboare-de-pe-stanci-la-carasova/

 

Iată şi conţinutul ultimei scrisori primită miercuri, 19 martie, pe adresa redacţiei:

 

Către
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta office@smurd.ro

Stimaţi Domni,

Mă numesc Rău Eugen şi am fost ajutat cu salvarea fetiţei mele Rău Eugenia Marimar Beatriz/ care nu a mai vrut să coboare din faţa “Peşterii de sub Cârşa”, loc. Caraşova,jud.Caraş-Severin.
În primul rând vă mulţumesc din inimă pentru ajutor.Fetiţa a urcat şi apoi din discuţii ca o ambiţe apoi ca hotărâre nu a mai vrut să coboare.Nu am insistat şi nici nu am mai avut timp pentru că apelul la 112 fusese deja dat.
Rugămintea mea este, şi sper că este posibil, să-mi comunicaţi care a fost conţinutul ori motivaţia apelului.
Ştiu că apelul a fost dat de mama (Rău Gabriela 0737243989 aprox.19.50) fetiţei.Se pare că cineva a transmis un mesaj neadevărat privind o tentativă de suicid.
Apelantul la 112,mama, afirmă că nu a spus aşa ceva.
Că un asemenea mesaj a fost transmis la unul din organismele abilitate am aflat la Reşiţa de la lucrătoarea de la Salvamont Caraş-Severin.Aş vrea să aflu cine a şi de la cine a primit un asemenea mesaj.Fetiţa a rămas consternată când a înţeles despre ce este vorba şi de faţă cu dânsa a afirmat că nu a spus aşa ceva.
Apoi lucrurile se leagă când şeful echipajului SMURD ma ţinut la distanţă de fetiţă motivând că asta e procedura.
De asemenea în ziarul infocaraş a apărut titlul într-un articol “o fetiţă a ameninţat că se aruncă de pe stânci dacă se apropie tatăl”.
Consecinţa a fost că fetiţa nu a putut fi dusă de mine, tatăl la Timişoara ci de fosta soţie cu concubinul.Tot soţia a spus că aceasta este procedura.Cum, concubinul are drepturi mai multe ca tatăl !? Nota bene custodia este comună.Mă gândesc că procedura ar fi fost aceea doar în cazul în care o asemenea tentativă de suicid ar fi fost reală.
Mă puteţi ajuta ?
Vă mulţumes anticipat pentru răspuns.

ing. Rău Eugen Doru Str. Moţilor Nr. 3 Timişoara 300200 eugenrau@gmail.commobil 0726620694

Comentarii

comentarii