ActualitatePolitieToate Stirile

EXCLUSIV VIDEO Caz revoltător la Caransebeş! Un bărbat a fost snopit în bătaie în faţa soţiei şi a copiilor minori

Caz incredibil în Municipiul de pe Timiş şi Sebeş, doi vecini s-au luat la bătaie în faţa casei. S-au împărţit pumni, s-au spus înjurături, ameninţări, s-au adresat cuvinte grele – toate astea ca urmare a unui conflict ce mocneşte de mai bine de un an, scandal al cărui motiv este o bucată de teren de aproximativ 10 metri pătraţi pe care îl revendica ambii vecini. Terenul respectiv este de fapt o bucată de drum pentru care familia celui bătut susţine că are acte de proprietate.
De-a lungul acestui an au mai fost certuri, s-a sunat la 112, au mai fost tensiuni şi ameninţări, dar de fiecare dată poliţiştii au încercat să aplaneze conflictul. Culmea este că de fiecare dată agresorul era una şi aceeasi persoană, adică unu dintre vecini.

[youtube id=”JYF4gU20gMg”]

Aseară a urmat o nouă rundă a scandalului, care din nefericire a degenerat în agresiune fizică.
Familia bărbatului agresat spune că au fost atacaţi din senin şi cel mai grav este că scandalul şi bătaia, s-au petrecut sub ochii a trei copii minori dintre care cel mai mare are vârsta de 9 ani. La faţa locului au sosit poliţişti din Caransebeş care au demarat primele cercetări şi au invitat cele două părţi la sediul poliţiei pentru declaraţii. Bărbatul agresat este internat la secţia de chirurgie a Spitalului Municipal din Caransebeş .
El are mai multe traumatisme faciale şi dinţi rupţi.
În această dimineaţă familia celui agresat a luat legătura cu un avocat pentru a depune o plângere penală pe numele agresorului. In acelasi timp, si IJP Caras Severin a deschis un dosar de cercetare penala pe numele agreasorului.

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „EXCLUSIV VIDEO Caz revoltător la Caransebeş! Un bărbat a fost snopit în bătaie în faţa soţiei şi a copiilor minori

  • Şi poliţistii lui peşte. Scuze de omisiune. Dacă îşi făceau treaba la prima intervenţie, nu se ajungea până aproape de crimă!

  • Deci să înţelegem că cearta durează de mai bine de un an, dar încă nu se ştie dacă vreunul din ei are sau nu acte de proprietate pe terenul acela. Nu că susţine că are, ci realitatea. Ziariştii lui peşte.

Comentariile sunt închise.