EXCLUSIV VIDEO ,,Durii” de la XperienceRomania s-au transformat în ,,mielușei” pentru elevii din Văliug

IMG_6053Așa cum au promis, piloții mașinilor off-road și membrii expediției Semenic 2013 de la XperienceRomania, au dus daruri prețioase pentru elevii de la Școala din Văliug.
S-a lăsat liniștea peste coastele Semenicului. După multă gălăgie și multă agitație pe Muntele Semenic în apropiere de comuna Văliug. unde pantele muntelui și drumurile desfundate au fost luate cu asalt de herghelii formate din mii de cai…..putere ascunși sub capotele mașinilor de teren, acum s-a făcut liniște.
Să reamintim citorilor că pe pantele Muntelui Semenic, între Văliug și Crivaia, clubul de amatori Experience Romania din Sibiu, a organizat ediția a IV-a competiției intitulată „GPS Trophy Romania”. Aceasta este o întrecere de off-road și plăcere la care au luat startul aproape 30 de mașini- majoritatea din străinătate.

Pentru prima dată, la competiție au participat și două echipaje din România, dar care au abandonat din cauza problemelor tehnice ivite pe traseu.
Plecarea s-a făcut din localitatea Valiug, din județul Caraș-Severin, situată la poalele Munților Semenic, iar finish-ul a avut loc în județul Hunedoara, la Arsenal Park, lângă Orăștie.
Tariful de participare a fost de 1.000 de lei de persoană, atât pentru concurenți, cât și pentru fiecare membru al echipei de service, bani din care s-a asigurat cazarea, masa și alte servicii.
La finalul zilelor de la Văliug, participanții la competiția off-road au făcut un dar deosebit comunității, mai exact, elevilor de la Școala din Văliug. Inimoșii și curajoșii stăpânitori ai volanului au cumpărat pentru cei 70 de elevi ai școlii din Valiug rechizite și materiale școlare, dar cel mai prețuit cadou a fost un computer de ultimă generație. Cei din conducerea școlii știau că vor fi vizitați de piloți, dar nimeni nu s-a așteptat la un asemenea cadou din partea lor, cadou pentru care le mulțumește frumos celor care s-au gândit la ei.
Mai trebuie spus că evenimentul auto-moto este unul de tip hobby și are un puternic caracter turistic, participanții vizitând toate obiectivele de pe și din jurul Semenicului.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “EXCLUSIV VIDEO ,,Durii” de la XperienceRomania s-au transformat în ,,mielușei” pentru elevii din Văliug

  1. Mulțumiri participanților că s-au gandit la noi,mulțumim Xperience Romania.Școala Gimnazială„Petre Sava Băleanu”Văliug

  2. Cinste lor,niste oameni de onoare,la fel de bine ar fi putut pleca cum au venit.Asta dovedeste inca o data(daca mai era nevoie)ca sub casca,manusi si echipament se afla niste oameni cu suflet mare,nu doar niste „calai” ai padurilor.

Comments are closed.