EXCLUSIV VIDEO INFOCS Accident Triaj-o zona periculoasa din cauza unei linii intrerupte

Accident triaj (4)Zona Triaj s-a dovedit a fi, inca o data, o zonă periculoasa. Astazi, in jurul orei 16, a avut loc un accident de circulatie soldat cu doua victime. Cauza oficială a producerii accidentului: nepastrarea distantei regulamentare intre autovehicule. Și cu toate acestea, acolo se poate face ceva, dar…..
Accidentul s-a petrecut in momentul in care o masina ce venea dinspre centrul civic, a oprit regulamentar si a vrut sa vireze la stanga- spre cartierul TRiaj, iar autoturismul din spatele ei nu a mai apucat sa franeze. Mașina a fost izbită din spate și aruncată pe celălalt sens de unde a fost luată în plin de un alt autoturism ce se îndrepta spre centrul civic.
Trei persoane au ajuns la spital și din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața. Circulația a fost dată peste cap mai bine de două ore exact în cel mai aglomerat interval orar al zilei: oraele 16- 18.

Oamenii care locuiesc in zona spun ca astfel de accidente rutiere sunt frecvente in zona si s-ar impune unele masuri de restrictionare a vitezei. Însă cel mai la îndemână și cel mai rapid lucru care se poate face, ar fi eliminarea posibilității virării spre stânga exact în locul în care se produc accidentele iar șoferii să întoarcă în sensul giratoriu de la Intim, adică un ocol de vreo 500 de metri.
În zona au fost accidente multe și grave și toate având aceeași cauză și același scenariu ca și accidentul de astăzi. Pe surse am aflat că, în urmă cu ceva ani, poliția a solicitat administrației instituirea unui sistem linie continuă dublă de la peco Mociur și până la pasajul Intim, dar mai tare se pare că a fost un domn consilier local ce locuiește în una din casele din acea zonă și s-a opus măsurii respective. Repetăm, informația este pe surse, dar probabil că adevărul este pe unve ka mijloc ca întotdeauna în asemenea cazuri.
In zona circulatia a fost ingreunata pentru mai bine de doua ore, timp in care politistii au facut masuratori si a fost degajat carosabilul.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „EXCLUSIV VIDEO INFOCS Accident Triaj-o zona periculoasa din cauza unei linii intrerupte

  • 12 februarie 2014 la 23:06
    Permalink

    In triaj…nu-i creier de loc,locuitorii stiu asta si de aceea intorc,accidentele se vor elimina odata cu starpirea populatiei(cu un neuron…de aceea se numeste …triaj)

Comentariile sunt închise.