EXCLUSIV VIDEO Îngrămădeală, nervi si oameni lesinati la BEJ la predarea buletinelor de vot

Bătaie de joc şi nervi la predarea proceselor verbale şi a buletinelor de vot la Biroul Electoral Judeţean Caraş Severin. La sediul acestuia din clădirea ANAF-ului din Reşiţa, câteva sute de persoane, președinți și vicepreședinți ai secțiilor de votare din județ, au stat în frig şi s-au îngrămădit unii în alţii ore întregi. Aceasta după ce unii dintre ei au sosit din secţiile de votare la ora 12 sau unu din noapte. Toate acestea după ce toată ziua au asigurat bunul mers al procesului electoral.

Preşedinţii celor 365 de secţii de votare din judeţ s-au îngrămădit și călcat în picioare unii pe alţii în fața Biroului Electoral Județean. După ce şi-au petrecut întreaga zi în secţia de votare, aceştia sunt nevoiţi să aştepte ore întregi în noapte sun cerul liber pentru a preda buletinele de vot și procesele verbale ale secţiei de votare.

Dacă în secţiile de votare oamenii au avut parte de un scaun şi de căldură, la BEJ Caraș Severin, oamenii stau în frig şi în picioare îngrămădindu-se unii în alţii fiindcă coada la care aşteaptă este în parcarea instituţiei și se întinde pe cel puțin 50 de metri.

Fiindcă această situaţie s-a repetat și prin anii 90 la alegeri, BEJ a decis ca oamenii să aştepte și să predea buletinele de vot la sala polivalentă, măcar într-o sală pe un scaun şi nu în ploaie, frig şi sub cerul liber. Acum oamenii au fost ținuți afară și în frig. Mai multe persoane au ajuns la UPU la Spitalul de Urgență fiind luați de la coadă cu mașinile de ambulanță.

Oamenilor li s-a promis că vor fi duși la Sala Polivalentă și că vor primi ceai fierbinte, dar totul a rămas la stadiul de promisiune. Ajunşi la capătul puterilor și al răbdării, mai mulți președinți au amenințat că vor lăsa sacii cu buletinele de vot acolo și vor pleca acasă.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO Îngrămădeală, nervi si oameni lesinati la BEJ la predarea buletinelor de vot

  • 12 decembrie 2016 la 8:59
    Permalink

    Nu este prima data cand se intampla asa ceva in Resita. INDIFERENTA, NEPASAREA celor care ar trebui sa organizeze totul este iesita din comun. Pot sa vina la conducere oricati primari, prefecti ca la noi nu se va intra in normalitate poate niciodata. Intotdeauna aparatul de stat este complet pe dinafara. Rusine RESITA!

Comentariile sunt închise.