EXCLUSIV VIDEO Mihai Stepanescu a adus Lumina învierii la Reșița și în casele reșițenilor

Edilii celor mai mari orașe cărășene, au adus lumina credincioșilor – Mihai Stepanescu a adus Lumina sfântă de la Ierusalim la Reșița iar Marcel Vela, la Caransebeș. Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, a adus în oraș de la Timișoara, Lumina învierii de la Ierusalim. Edilul a așteptat împreună cu primarul Caransebeșului, Marcel Vela, sosirea avionului venit special pe aeroportul din Timișoara – avion care avea la bord Lumina Sfântă. Acaesta a fost adusă de la București, iar la București, a fost adusă de la Ierusalim, mai exact, la la Sfântul Mormânt.

[youtube id=”T8cTRSKb4Lc”]

După ce a fost primită la scara avionului, pe pistă – fiindcă avionul a plecat mai departe la Târgu Mureș, cei doi primari, au intrat în aeroport unde au fost întâmpinați de zeci de preoți sau delegați de la bisericile din Timișoara și județul Timiș. Și ei au luat Lumina și au dus-o mai departe.

La ieșirea în parcarea aeroportului, alte zeci de timișoreni au luat lumină de la primarii Stepanescu și Vela. Până la urmă, cei doi au reușit să urce în mașini și să pornească în viteză spre Reșița și Caransebeș – locuri în care îi așteptau mii de credincioși.

,,Veniți de luați lumină” au spus preoții la Reșița și Caransebeș. Și credincioșii s-au apropiat și au luat lumina pe care au dus-o în case pentru a fi de ajutor și sprijin la ceas de cumpănă și de teamă.

InfoCs vă salută creștinește, așa cum o fac credincioșii de peste 2000 de ani: ,,Cristos a înviat”

Suntem siguri că se vor găsi câte unii care vor vedea cine știe ce lucruri ascunse în acest material, dar nu este altceva decât realitatea. Să lăsăm răutățile și ,,frecușurile” de ori ce fel de o parte măcar în aceste zile. Este mai bine așa. De menționat că deși avionul a sosit special la Timișoara cu Lumina învierii, singurii edili din vestul țării care au vrut să aducă Lumina în orașele și casele cetățenilor din orașele pe care le păstoresc, au fost Stepanescu și Vela. Nici măcar primarul Robu – că doar este în Timișoara, nu a venit la aeroport.

Comentarii

comentarii